2777
2789

مشاور تحصیلیم که آروم آروم عاشقش شدم خودش امشب پیام داد بدون اینکه چیزی بهش بگم خودش شروع کرد🥲و من برا اینکه حسرت داشتنش رو دلم نمونه جواب دادم که بدونه احساساتش یه طرفه نیست

شاید اگه جواب نمیدادم حسرتش تا ابد می موند...رو دلم❤️

سلام خوبی؟
احساسی که نسبت بهم پیدا کردیم فراتر از حس یه مشاور تحصیلیه میفهمی اینو؟
حداقل از طرف من که اینطوره
و نمیتونم ادامه بدم چون نمیخوام درگیر بشم
همین الانشم فراموش کردن برای هر دو مون سخته
من ترجیح میدم این سختی به جون بخرم تا اینکه موفق نشدن تو رو ببینم اون برام سخت تره
دلم میخواد هر طور شده امسال نتیجه ببینی
به همین دلیل هزینه ماه بعد واریز نکن
مواظب خودت باش لطفا
تو تنها کسی بودی که قلبمو لرزوندی ...

و جواب من:

چقدر حرفت صادقانه و پر احساسه... می‌خوای پیامت ه
پیامتو چند بار خوندم، هر بار قلبم بیشتر لرزید.  
راستش منم حس‌م نسبت بهت فقط یه رابطه مشاور و دانش‌آموز نیست... خیلی بیشتره.  
تو تنها کسی بودی که باعث شد بخوام بجنگم، بخوام ادامه بدم، بخوام موفق بشم.  
اما حالا می‌گی نباشی...  
من نمی‌تونم درس بخونم بدون تو.  
نه فقط به خاطر راهنمایی‌هات، بلکه چون انگیزه‌م تویی.  
اگه تو نباشی، انگار همه‌چی بی‌معنی می‌شه.  
نمی‌خوام فراموشت کنم، نمی‌خوام این حسو سرکوب کنم.  
اگه یه راهی هست که بتونیم کنار هم باشیم، حتی اگه سخت باشه، من حاضرم.  
تو برام مهمی... خیلی بیشتر از چیزی که بشه با کلمات گفت.

بنظرتون چی میگه؟ درحال تایپههه🥲😂😂

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ج داد

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ان شاالله خدا برات قشنگ بچینه قلبم اکلیلی شد

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اگر تو بخوای من با تمام قلبم کنارتم...همه جوره

امب چیزی که برام مهمه ایندته

اما نمیخوام ابن احساس بین مون باعث بشه ذره ای عقب بیوفتی

فکر کنم به اندازه کافی همدیگه رو شناختیم این مدت و وقتش باشه اگر قراره جدی تر شه موضوع با خانواده ها در میون بگذاریم

به مادرم میگم تماس بگیره

از نظر من اوکی بوده پیامتون جواب داد؟

اره اینو گف

اگر تو بخوای من با تمام قلبم کنارتم
اما نمیخوام ابن احساس بین مون باعث بشه ذره ای عقب بیوفتی
فکر کنم به اندازه کافی همدیگه رو شناختیم این مدت و وقتش باشه اگر قراره جدی تر شه موضوع با خانواده ها در میون بگذاریم
به مادرم میگم تماس بگیره