حلوا خوبه مهم نیست با شکر هم باشه
کاچی رومن اینجوری درست میکنم کره ذوب میکنم بعد دو ق غ ارد میزنم یه خورده تفت میدم ببین وقتی ارد میریزی نباید سفت باشه مقدار کره باید زیاد باشه و ابکی بشه یه خورده منظورم اینه مثل حلوا نشه
بعد زعفرون فراوون ونبات رو به دولیوان ابجوش اضافه میکنم میتونی اینکارو قبل شروع به پختن انجام بدی بعد اضافه میکنم به مواد روی شعله هم میزنم سریع به قوام میرسه دم کنی میذارم ونیذارم دم بکشه
مقدار نبات سلیقه ایه به ذائقه ت بستگی داره خودت بچش بعد اینکه تواب حل میکنی
این دستور خیلی خوشمزه میشه هرکی خورده بدون استثنا نوشش اومده من موقع خوردن روش پودر دارچین میریزم و میخورم