نه مطمینم چون بی بی بعد یه ساعت هاله میندازه الان روز ۳۰ پری هستم ۱۶ روز از اقدامم گذشته اگر بود نشون میداد عشقم
فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ازت ممنونم که در اوج ناامیدی و دل شکستگی درحقم معجزه کردی،، خدایا ازت ممنونم که کار منو به کلینیک ناباروری نکشوندی،، خدایا همینطور که دل منو شاد کردی دل دوستای منتظر منم شاد کن براشون معجزه کن،،،خدایا میدونی که محمدحسین ارزوی ۲۲ ساله ی من هست ، میدونی که وجود یه محمد میتونه دل شکسته و داغ دیده مادرم شاد کنه،، اما من انقدر روزهای تلخی کشیدم از انتظار وناامیدی که هرچی تو برام صلاح بدونی راضیم ،، فقط بچه م سالم بزار بغلم ،، خدایا دوستت دارم❤️
https://darumed.com/product/profertil-cap/ اینجا قرص داشت عزیزم
براپانیذ جون ..من فردادستم میرسه رزجونم
خداجون دلم گرفته.......ناي فريادي ندارم شكسته قامت صبرم........باز هواي گريه دارم خسته ام از اين زمونه........ديگه روزو شب ندارم حالا من هر روز هفته...........به لبم دعايي دارم كه خدا من توي دنيا...........يه روزم دووم نيارم!...
فرتیل اید بهتره...یع سایتی هم هست رز عزیزگذاشته اونجاهم سربزن
خداجون دلم گرفته.......ناي فريادي ندارم شكسته قامت صبرم........باز هواي گريه دارم خسته ام از اين زمونه........ديگه روزو شب ندارم حالا من هر روز هفته...........به لبم دعايي دارم كه خدا من توي دنيا...........يه روزم دووم نيارم!...