ممنون خدا خیرت بده و پسرتو سالم بغل کنی خیلی دلم گرفته کاش الان بچم سالم بغلم بود شیرش میدادم ...
باران مگ بچه داشتی؟ حامله بودی؟
مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خدا کنه این آخر ماه انتظارت باشه.و بزودی مامان بشی
به نطرم این چیزا نخوره بهتره...این قرص ها اکثرا رو اسپرم تاثیر بدی داره...به نطرم نخوره بهتره...راستی تازه نشاسته درست کردم همیشه تو پری میخورم یادت افتادم بگم درست کن بخور خیلی دل و گرم میکنه ..۲ ثاشق نشاسته با ۱لیوان و نصفی اب سرد هم بزن ۲ پر زعفرون زیاد نمیخواد بریزی دم بکش باهاش قاطی کن اخر سر هم با ۱ قاشق عسل شیرینش کن ..برا شوهرتم خوبه مقویه برا پریودی رحم و سفت میکنه
به نطرم این چیزا نخوره بهتره...این قرص ها اکثرا رو اسپرم تاثیر بدی داره...به نطرم نخوره بهتره...راست ...
ممنون عزیزم😘😘