2777
2789
عنوان

ای وی اف نا موفق😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 144 پست
دارو هاش گرونن؟فقط برای یه بار انتقال ۳۰ تومن درمیاد؟

نه پانکچر که میکنی بستگی داره چندتا تخمک داشته باشی و چندتا جنین بشه 

بعد فقط دوتا انتقال میدن 

بقیه رو نگه میدارن اگه مونده باشه 

هزینه انتقال هم حدودا ده 

یعنی سری بعد که انتقال بدی فقط همین ده رو میگیرن 

کلا بگم بیچارت میکنن از بس ازت پول میگیرن فقط دعا کن که نتیجه بگیری وگرنه میشی مثل الان من نه بچه ای مونده پولم که رفته دیگه😭😭😭😭

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو اینترنت سرچ کن دکتر میترا فروتن روزهای فرد مطب هست خیلی شلوغه نوبت تلفنی باید بگیری از ساعت سه بع ...

ممنونم ازت ایشالله خوب باشه برای منم

نه پانکچر که میکنی بستگی داره چندتا تخمک داشته باشی و چندتا جنین بشه بعد فقط دوتا انتقال میدن بقیه ر ...

عزیزم انشالله که نتیجه بگیری🥲

منم تنبلی تخمدان دارم ۲ ساله اقدامم نشده

می خوام آی وی اف کنم دکترم میگه سنت کمه نابود میشی🥲

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
عزیزم انشالله که نتیجه بگیری🥲منم تنبلی تخمدان دارم ۲ ساله اقدامم نشدهمی خوام آی وی اف کنم دکترم میگ ...

چند سالتونه ؟

ایشالله که خدا برای شما خوب بخواد😭

چند سالتونه ؟ایشالله که خدا برای شما خوب بخواد😭

۲۴ سالمه ولی خسته شدم دیگه 

دوس دارم آی وی اف کنم میترسم جواب نده الکی هزینه کرده باشم🥲

بازم جنین داری برای انتقال؟

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
عزیزم انشالله که نتیجه بگیری🥲منم تنبلی تخمدان دارم ۲ ساله اقدامم نشدهمی خوام آی وی اف کنم دکترم میگ ...

حال دلت رو از عمق وجودم درک میکنم.این لحظه هارو گذروندم.فقط توکل کن به خدا.من سه بار ‌ivfکردم که در اوج ناامیدی به لطف خدا بار سوم باردار شدم و دوقلو دارم.دعا توسل و حدیث کسا زیاد بخون.من امیدم فقط به خدا بود.ارحم الراحمینه امیدم رو ناامید نکرد

حال دلت رو از عمق وجودم درک میکنم.این لحظه هارو گذروندم.فقط توکل کن به خدا.من سه بار ‌ivfکردم که در ...

اگه فضولی نباشه میتونم بپرسم سری های قبل چطور شد ؟

ببخشید اخه من خیلی الان از لحاظ روحی داغونم 😭😭😭

اگه فضولی نباشه میتونم بپرسم سری های قبل چطور شد ؟ببخشید اخه من خیلی الان از لحاظ روحی داغونم 😭😭😭

اولین ‌ivfباردارشدم اما خوشحالیم زود تموم شد و چند روز بعد با کم شدن بتا سقط شد.دومی ناموفق.سومی هم که لکه بینی در حد دیدن خون داشتم طوری که میخواستم قبل آزمایش بتا داروهام رو قطع کنم دکتر گفت تا آزمایش ادامه بده که با آزمایش متوجه شدم باردارم.جوری که با لکه بینی کامل ناامید شده بودم کامل.امیدت به خدا باشه

اگه فضولی نباشه میتونم بپرسم سری های قبل چطور شد ؟ببخشید اخه من خیلی الان از لحاظ روحی داغونم 😭😭😭

عزیزم توکلت به خدا باشه. یکی از نزدیکان من دوبار ivf ناموفق داشت، ماه بعد از ivf دوم، طبیعی باردار شد. از قدرت خدا هیچ چیز دور نیست.

کی آی وی اف کردی عزیزم؟میشه توضیح بدی چجوریه؟

پنج سال پیش.اول آزمایش لازم برای زن و مرد.بعد با توجه به آزمایشات دارو میدن.یه مدت استفاده میکنی اگه لازم باشه دوباره آزمایش میدی .بعد قرص و آمپول و پانکچر و انجام میدی بعد هم انتقال جنین