2777
2789
عنوان

ای وی اف نا موفق😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 144 پست
یعنی میشه منم یک روز مادر شم 😭

فقط باید بی خیال باشی

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم درکتون میکنم...منم این روز ها رو‌گذروندم...میتونم اسم دکترتون رو بپرسم ؟تهرانی؟

خیلی بده واقعا خدا برای کسی نخواد

بله تهرانم

دکترمعینی

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞

من اگر بخوام قصه زندگیم و بارداری هامو بنویسم یه مثنوی طولانیه و همه اشک میریزن تو نینی سایت بس زجر کشیدم.

برات دعا میکنم خداوند برات بهترین ها را رقم بزنه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

متاسفانه بله😭😭😭 یادم میاد دلم هنوزم میسوزه .من همون اول ازدواج عاشق بچه بودیم اما نشد که نشد. انو ...

الهی بگردم برای دلت میدونم خیلی سخته 

خدا به دلتون صبر بده 

خدابه منم کمک کنه 😭

من اگر بخوام قصه زندگیم و بارداری هامو بنویسم یه مثنوی طولانیه و همه اشک میریزن تو نینی سایت بس زجر ...

ممنونم واقعا 😭

ایشالله از این ببعد زندگی براتون خوب باشه

ناامید نباش 

مردمم که تا دلت بخواد حرف زیاد میزنن 

من خودمم جای تو بودم

۸سال بعد عروسیم تازه تصمیم به بچه دار شدن کردم تو این مدتم هرکی میرسید یچیزی میگفت من برام مهم نبود ولی مادرم حرص میخورد ،بعدم که اقدام کردم فهمیدم دوتاییمون مشکل داریم ،دیگ زیر نظر دکتر بودم تا باردار شدم 

ناامید نباش مردمم که تا دلت بخواد حرف زیاد میزنن من خودمم جای تو بودم۸سال بعد عروسیم تازه تصمیم به ب ...

کاش یه روزی برسه که منم بچمو بغل کنم😭😭😭

ممنونم واقعا 😭ایشالله از این ببعد زندگی براتون خوب باشه

ان شالله خداوند بهتون یک بچه سالم عطا کنه . باید یه جوری خودتو مشغول کنی. مثلا بدو باشگاه کتاب بخون برو سفر.برو پارک کارهایی کن که نخوای به بچه فکر کنی. درست زمانی که به بچه فکر نکنی و استرس نداشته باشی باردار میشی 

کاش یه روزی برسه که منم بچمو بغل کنم😭😭😭

من هنوز بغلش نکردم 

هنوز بدنیا نیامده 

ولی برای وجودش و پرورشش خیلی اذیت شدم خیلی 

الانم مشکل جدید پیدا کردم دکتر برام آزمایش نوشته 

تو طول بارداریم خیلی عذاب کشیدم