2777
2789
عنوان

ای وی اف نا موفق😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 144 پست
درست میشه ببین ما ی فامیل داشتیم بیمارستانای مشهد مثل اینکه خیلی خوبن من خیلی خوب اطلاع ندارم اما با ...

چی بگم هرکی هرجا گفته رفتم 

مشهد بهم دوره

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
دقیقا میدونم چه میگی ولی خدا خیلی بزرگه.فقط زمانی که بی خیال بشی و بهش فکر نکنی اتفاق میوفته.خودم ای ...

شما هم تجربه منو داشتید؟الان بچه دارید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا کلی ازمایش دادم اما هیچ کس تشخیصی نداد همه گفتن همه چی خوبه اما😭😭

ویک نکته هم بگم من با تمام مشکلات درمانی که داشتم دقیقا زمانی باردارشدم که کاملا بیخیال شدم اصلا برام‌مهم نبود 

چون قرداد کاری امضا کرده بودم حتی تو دلم میگفتم باردارنشم کارم بمونه 

خدا شاهده همون ماه باردارشدم..

استرس سمه برای بارداری...

خیلی خیلی بی انصافه.چرا اونایی نمیخوان زود باردار میشن و بعد میان تاپیک میزنن چطور س.ق.ط کنیم.اما او ...

اره واقعا چرا این چه عدالتیه خدا 

ناشکر نیستم ها اما دلشکستم فقط😭

ببینید من هم بارداری اولم تو ۱۱هفته قلب جنین وایساد..کورتاژ شدم.. یه لوله مسدود شد.. لاپارسکوپی شدم. ...

باورت نمیشه دیگه اینقدر که امپول زدم یه جای سالم ندارم

ویک نکته هم بگم من با تمام مشکلات درمانی که داشتم دقیقا زمانی باردارشدم که کاملا بیخیال شدم اصلا برا ...

یعنی میشه منم یک روز مادر شم 😭

شما هم تجربه منو داشتید؟الان بچه دارید؟

متاسفانه بله😭😭😭 یادم میاد دلم هنوزم میسوزه .

من همون اول ازدواج عاشق بچه بودیم اما نشد که نشد. انواع دکتر و ازمایش و عکس و لاپراسکوپی. آی یو آی. آی وی آف ... دواهای محلی.....کارای عجیب و غریب که میگفتن انجام بده حامله بشی.اما نشد که نشد و نوع ناباروری ما ناشناخته بود.

بعد ۸سال حامله شدم خود به خود الان دوتا بچه زنده دارم.

۸ بار باردار شدم اما نشد که بشه😭😭😭

پسر بزرگم بعد ۸ سال انتظار گیرم اومد.

اما الان ۸ ماهه فوت شده.

این کجاش عدالت خداست😭😭😭😭

اونوقت اونایی نمیخوان هر سال حامله ان و سقط میکنن.

اخ اگر پسرام زنده بودن الان ۴ تا بجه داشتم زندگیم بهشت بود😭😭😭

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...