2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چطور خیلیا به خاسته هاشون رسیده

من نرسیدم خیلیا دیگه هم نرسیدن هزاران نفر دارن میگن این کتابا مثبت نگری سمی ان اصلا مبنای علمی ندارن

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 خدایا حتی برای لحظه ای منو به حال خودم رها نکن:)

من برات بگم که برای خودمم عجیبه

یه آهنگ فرانسوی توی ذهنم مرور میشد، نمیدونستم چیه و چجوری میتونم دانلودش کنم 

یکی دو روز بعد اتفاقی توی کانل تلگرام شنيدم. 

یه تخت میخواستم که آپشن های خاصی مد نظرم بود، خیلی تصادفی همون مدل و رنگ تخت رو خریدم.

اما در مورد ازدواج و  چند مورد مهم زندگیم 

فعلا جواب نداده

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

الکیه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

وای یه مورد دیگه

دنبال اسم یه نفر میگشتم ، خیلی عجیب اون اسم رو فهمیدم.

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
اینجا به دعا و جادو جنبل مزخرف اعتفاد دارن اما به قانون جذب که بیسش انرژی هست اعتقاد ندارن من با جذب ...

عزیزم چرا چیزهای کوچیک رو بدست آوردم 

اما ازدواجم اوکی نمیشه