2777
2789
عنوان

عجیب ترین رسمی که تاحالا دیدید و شنیدید چی بوده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 91 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دستمال و گواهی بدترین و زشت ترینش بودن

ولی از یکی شنیده بودم رسم داشتن روز عروسی پای عروس رو میسوزوندن، این عجیب ترینش بود

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

از اردبیلی ها شنیدم رسم شیر برنج خورون! قبل روز عروسی جمع میشن شیر برنج میخورن خیلی جالب بود برام چرا شیر برنج اخه

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

نهههاونو که نمیگم کهاین حالت رسم دارهمهمان که وارد میشهعزادار ها به ردیف نشستن همینجوری که میره سمتش ...

مهمون زن میاد خونه مرحوم چندتا از زنهای اون خانواده برای ادای احترام ب مهمونا و مهمونا برای ثابت کردن شریک غم میزنن توو صورت و وی وی میکنن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

دستمال و گواهی بدترین و زشت ترینش بودنولی از یکی شنیده بودم رسم داشتن روز عروسی پای عروس رو میسوزوند ...

میسوزوندن؟😐😐🤣🤣💔

عشق در خانه ی من را زد فهمیدم غم بود عمل زیبایی کرده بود🥜 🎀💅🏻 I'm just a girl

تو مراسم عزا با ناراحتی می رقصن 😐

اصلاً به نظرم خیلی خیلی یه جوریه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

ما ام لریممال لرستانفک کنم لرا دارن این رسمو کلا

ما لرها داریم و عرب هامونم دارن این رسم رو هیچ چیز بدی هم نیست خیلی هم با اصالته ادای احترام ب مرده،ب مهمون و آداب و رسوم اصیل ایرانی

چون داماد هزینه میکنه عروسیو خانواده دختر هم برای احترام جهیزیه میگیرن

داماد برای خودشو زنش هزینه میکنه عروسی میگیره بچه فامیلی باباشو میگیره بچه متعلق به پدرو مادره خودشون باید بگیرنننننن 

پسر اگر عروسی میگیره دخترم جهاز میبره

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

ما لرها داریم و عرب هامونم دارن این رسم رو هیچ چیز بدی هم نیست خیلی هم با اصالته ادای احترام ب مرده، ...

نگفتم بده دوست عزیز

گفتم برام عجیب و یه طوریه!!

طبیعیه تو فضاش نبودم کلا دوبار دیدم

مطرحش کردم بدون هیچ توهینی

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

تو مراسم عزا با ناراحتی می رقصن 😐اصلاً به نظرم خیلی خیلی یه جوریه

عزیزم ما بختیاریا داریم این رسم رو رسم ساز چپ داریم ک عروسی جوان ناکام رو ندیدیم و داغ این رقص از هر دردی بدتره 

رقص حسرت