2777
2789
عنوان

از پرسنل بخش زایمان متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 117 پست
من حس میکنم همین که ادایی شدن و کاشت ناخن و اینا مهربون بودنشون هم از بین رفت🥶

اینقدر خوشم میاد یک نفر هم طرفشون رو نمیگیره قشنگ همه زخم خورده ایم موقع که تاپیک خواستم بزنم گفتم وای الان میان طرفداری پرسنل رو میکنن دودل بودم بنویسم یا ن😂

اره شهر ما بیمارستان خصوصی نداره

گفتم کلا جاهای دولتی برخورد اصلاااا خوبی با ادم ندارن 

خو لامصب داری حقوق میگیری مفتی که کار نمیکنی 

منم یه بار رفتم بانک همینجوری طرف سگ اعصاب همش داد میزد خیلی بد بود

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من گفتم شماها معلوم‌نیست چتونه توروخدا بگید مامانم یا شوهرم یکی بیان داخل بهم امیدواری بدن.اخه ف ...

نمیزارن هیچکس بیاد خیلی بده حداقل یه خانم بزارن همراهت بیاد خیلی خوبه 

وای چقدر وحشتناکک😨

به هرکی میگم پوست پاش میچسبه به زمین

انقد جیغ زده بودم فک کنم باهام لج افتاده بودن😂

حلالشون‌نمیکنم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

گفتم کلا جاهای دولتی برخورد اصلاااا خوبی با ادم ندارن خو لامصب داری حقوق میگیری مفتی که کار نمیکنی م ...

اره همینا اگه بهشون شیرینی بدی رشوه بدی رفتارشون صد درجه عوض میشه 

نمیزارن هیچکس بیاد خیلی بده حداقل یه خانم بزارن همراهت بیاد خیلی خوبه

خودشون که هیچ‌گهی نیستن نمیذارن یکی هم‌بیاد دلداریت بده حالتو خوب کنه.

خودشونم شمرو یزیدن

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

به هرکی میگم پوست پاش میچسبه به زمینانقد جیغ زده بودم فک کنم باهام لج افتاده بودن😂حلالشون‌نمیکنم

حق داری من باهام بد رفتاری کردن بد معاینه ام کردن نمیتونم از ذهنم بیرون کنم چه برسه به تو😨

خودشون که هیچ‌گهی نیستن نمیذارن یکی هم‌بیاد دلداریت بده حالتو خوب کنه.خودشونم شمرو یزیدن

اینقدر دلم میخواد یکبار باهاشون دعوا کنم منتها آدم وقتی میره اونجا شرایط دعوا رو نداره مثل بخش های دیگه نیست که بتونی حداقل یک کلام جوابشون رو بدی 

حق داری من باهام بد رفتاری کردن بد معاینه ام کردن نمیتونم از ذهنم بیرون کنم چه برسه به تو😨

مرده شور ببردشون

من چه میدونستم.تاحالا چن بار زایمان کرده بودم که بدونم

اونا بی شرف بودن که اذیت کردن

اینقدر دلم میخواد یکبار باهاشون دعوا کنم منتها آدم وقتی میره اونجا شرایط دعوا رو نداره مثل بخش های د ...

اره انقد حال ادم بده که به فکر دعوا نیستی،فقط میخوتی ازون‌وضعیت نجات پیدا کنی

مرده شور ببردشونمن چه میدونستم.تاحالا چن بار زایمان کرده بودم که بدونماونا بی شرف بودن که اذیت کردن

مریض روانین اکثرا که درد کشیدن براشون مهم نیست وگرنه مگه میشه.. 

اره انگار ی موجود چندش دیدن

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

حالا یچیزی ذهن منو درگیر کرده من رفتم نیکان اقدسیه ماما ک دستیار دکتر بود گف تا یک ساعت پیش تو اتاق عمل زایمان داشتم و ناخوناش اندازه بیل بود 😖

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

مریضا زیادی خودشونوچس میکنن

یه رگ میخوای ازشون بگیری صدمدل قر میان آی اوی میترسم فلان بلان

پرستار 15 تا مریض همزمان داره وقت نداره دیگه دنبه بیاره تک تکتونو بماله

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)