2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم شاشیده تو اتاقش😑🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 114 پست
مگه اتاق خودش نیست؟

نه اتاقیه که کل وسایل اونجان مدام رفت و آمد هست

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سه ماه و نیم کنار بچش بود نساخت با شوهر و بچش اومد زندگی منو خراب کنههنوز که هنوزه داره نقشه می‌ریزه ...

تاپیک قبل که انگار براتون طلا فروخته بود .کاری ندارم شما الان خودت حاضری برا خواهر شوهرت طلات را بفروشی....خواهر شوهرت هر چقدر هم بد اینکار را کرده حالا خودتو جای اون بزار ببین میتونی بخاطر خواهر شوهرت از طلات بگذری بعد بیا غیبتش کن ...واقعا تو شرایط بدی هست خدا کمکش کنه

حتی اگر آسیب زده باشه هم باید به عنوان یه زن درکش کنی زنی که تازه زایمان کرده و دچار افسردگی بعد زای ...

آره من نامردم که بچم بخاطر این سقط شد من نامردم که دخترم باید ازش کتک بخوره 

من نامردم که واسه یه گوشی خریدن باید خوره بیفته تو جونم که شوهرم اومد دعوا و سر و صدا راه بندازه تو در و همسایه ای که همه آشنا هستن

من نامردم که وقتی به شوهرم گفت میری بیرون زنت به ده تا مرد زنگ میزنه

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

اینم سطح شعور و ادبت، برا پربازدیدی مدال میدن؟

شما که باشعوری راتو بکش برو 

آره من نامردم که بچم بخاطر این سقط شد من نامردم که دخترم باید ازش کتک بخوره من نامردم که واسه یه گوش ...

واقعا همچین کار هایی کرده ؟؟خیلی عذر می خوام ازت 

بابت قضاوتم من رو ببخش 

ولی به نظرم تو در مورد جبران نکن 

خدا خودش شاهد هست 

بعد من وبچه هام جرات نداریم تو خونه مادرم یه عطسه بزنیم ، یا یه موقع یه لقمه نون غیر وقت وعده غذا بخ ...

پسره رو اینقدر اذیت کرد که دادن باباش 

اول خونواده شوهرش بردنش گفتن نمیتونه ازش نگهداری کنه واقعا هم نمی‌توانست بچش سه ماه و نیمه بود یبار لباسش رو نشست یبار حموم نبرد یبار درست شیرش نداد همه کاراشو مادرشوهرش انجام میداد خودشون میگن حتی تخت خودشو داده به این که راحت باشه پوشک بچه که هیچ پوشک مامان بچه رو هم عوض می‌کرده 

بعد یک سال و خورده ای بچه رو آوردن ولی خیلی اذیتش میکرد کتکش میزد می‌گفت غذا زیاد نخوره که پی پی کنه و... بردن دادن بهشون

حیف اون بچه بخدا یه شب جوری کتکش زد که گریم گرفت واسه اینکه نوک مداد ابروش رو گاز گرفته بود

اسی بنده خدارو هرجا بردن خودتم برو همونجا بستری بشو همچین نرمال نیستی کاربرارو داری میخوری

زورکی میاد شیش سال و نیم من از دست این اعصاب ندارم زندگی ندارم بعد از همه جا بی خبر میگن مقصر تویی 

برین بخونین تاپیکارو

نه من نگفتم شما میری جار می زنی منظورم این بود برو به کمکش و اینطور فکر نکن در موردش عزیزم من بدترین ...

دردایی که اون به من داده و میده رو خدا نصیب هیچکس نکنه من این همه پشت سرم حرف میزنم نفرین می‌کنه تو گوش شوهرم میخونه زنت رو بزن و... کاربر ندارم چون شوهرم خوبه فقط واگذار کردم به خدا 

از من نخواید وقتی یدونه داداشمو نفرین می‌کنه وقتی فحش بابام میده وقتی این طرف اون طرف پشت سر خواهرم حرف میزنه که مثلاً بگه خوب نیس کسی خواستگاریش نره وقتی یه بچم بخاطر این سقط شد وقتی این بچمم کتک میزنه و نفرین می‌کنه ازم نخواید باهاش خوب برخورد کنم 

همینکه چیزی نمیگم باید خداشو شکر کنه

این همون خواهر شوهری نیست که طلاهاشو به قیمت ۸۰میلیون فروخت برا فرصتی شما

آره همونه بجاش کل شهر رو پر کرده و انتظار داره اختیار زندگی دستش باشه 

شوهر منم داره پولارو خورد خورد پس میده به اونم پول میده

یعنی از موقع حاملگی جدا شده ؟۴ساله جدا شده و بچش ۴ساله اس؟طفلی چقد سختی کشیده

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز