2777
عنوان

خانواده شوهرم میگن پانصد میلیون بگیر مهریت ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 9009 بازدید | 321 پست
اگه چیزی به اسم شوهرت یا حقوق ثابت داره توقیف کن.اگه آس و پاسه ۵۰۰ بگیر.حالا چی شده که یادشون افتاده ...

بخاطر اینکه سه سال فراری بود دادگاه نمیامد تا اینکه تونستم جلبش کنم الانم گیرافتاده تو زندانه

باز حداقل ۱ تومن خوبه میتونی بذاریش بانک فکر کنم حدود ماهیانه ۱۵ تومن بهت میده بانک، ولی اگه بتونی ب ...

اره بانکم سود خوبی میده ملک واینجور چیزا من تجربه ای ندارم میترسم سرم کلاه بزارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بانکم سود خوبی میده ملک واینجور چیزا من تجربه ای ندارم میترسم سرم کلاه بزارن

خب در عوض با همون سود پولت میتونی طلا بخری ک ارزش پولت حفظ بشه، اینجور ادما میدونن ی بلایی سر دختر میارن ک با کمترین مبلغ راضی بشه چون هدفشون اینه دختر رو خسته کنن

شما باید قبول کنی یا اونا؟؟؟؟تو خودتم حق خودتو قبول نداری

قبول دارم حق خودم رو ولی اونی که باید پول بده اونان بنطرت مبلغ بیشترم میدن؟ البته اینم بگم اون الان تو زندانه سه سال فراری بود

خب در عوض با همون سود پولت میتونی طلا بخری ک ارزش پولت حفظ بشه، اینجور ادما میدونن ی بلایی سر دختر م ...

اره واقعا فامیلشون میگفت من واسه خودت میگم اگه قسطی بشه خودت اذیت میشی 

خب در عوض با همون سود پولت میتونی طلا بخری ک ارزش پولت حفظ بشه، اینجور ادما میدونن ی بلایی سر دختر م ...

فقط فکر خودشانن امدن با زندگی واحساسات واینده من بازی کردن ورفتن خیلی راحت

قبول دارم حق خودم رو ولی اونی که باید پول بده اونان بنطرت مبلغ بیشترم میدن؟ البته اینم بگم اون الان ...

از طریق همون آشنا و فامیل احمقی که واسطه میشه پیغام میاره مهریه ببخش و ۵۰۰ بگیر ، پیغام بفرست بگو دیوانه نیستم ۱۰۰تا سکه ۱۰میلیارد پولشه بیام ۵۰۰ تومن بگیرم بعد اینهمه آزاری که دادن.

بگو وکیل میگیرم و...(بترسونشون، ضعف از خودت نشون نده یا بگن حالیش نیست و نمیدونه)

که خودشون مبلغو ببرن بالا

متوجه نشدم؟

گفتم خوبه که معطلتون نکردن واسه این ادم

خودت چرا زودتر اقدام نکردی؟ 

بنظر من پونصد خوبه ولی اول برات میزنن بعد امضا میکنی؟ 

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

فقط فکر خودشانن امدن با زندگی واحساسات واینده من بازی کردن ورفتن خیلی راحت

اینم بگم ت خیالت راحته ازش جدا شدی یعنی میتونی ازدواج کنی،ب اون فامیلشون بگو ک من اصلا هم اذیت نمیشم،ت اذیتاتو شدی دیگه بیشتر باید اذیت بشی؟ اون فقط ب نفع خودشون حرف میزنه میخواد ته دلتو خالی کنه

باکره هستی بهتون ۵۰ سکه تعلق میگیره 

اگه ۱۰۰ سکه مهرتون هست 

۲۰ تا سکه بگیر باقیش هم قسط بندی کنن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ت همین الانم مشخصه ک دو دلی رو قبول کردن این مبلغ، اصلا از خودت ضعف نشون نده اونا دست گذاشتن رو نقطع ضعفت،ت همین الانم میتونی ازدواج کنی ولی اون میدونه اگه بخواد بره خواستگاری دختر دیگه بهش نمیدن چون مهریه میده،من بودم کوتاه نمیومدم،اونا فقط دارن میترسوننت و دارن موفق میشن