2777
2789
عنوان

از کجا فهمیدین که

432 بازدید | 37 پست

کراشتون هم از شما خوشش میاد؟

من از رفتارای ینفر فهمیدم از من خوشش میاد ولی چرا جلو نمیاد واقعا اصلا درک نمیکنم(توهم نیستش قشنگ ضایعست که از من‌ خوشش میاد مثلا خیلی باهام مهربونه هروقت منو میبینه لبخند میزنه باهام زیاد شوخی میکنه ازم درباره خودم سوال میپرسه)

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

زل میزد تو چشمام 

از دور یواشکی نگام میکرد 

کاری داشتم انجام میداد

مراقبم بود از دور

به نظرم اصلیش همون مراقبت کردنه.. خندیدن و هول بازی رو همه بلدن

صرفا تجربمو گفتم💚 

" دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زل میزد تو چشمام از دور یواشکی نگام میکرد کاری داشتم انجام میدادمراقبم بود از دوربه نظرم اصلیش همون ...

خب اینم همینه

همیشه زل میزنه تو چشمام از دور نگام میکنه

رابطمون جوری نیس که بخواد همیشه پیشم باشه و مراقبم باشه

ولی من از دورم میتونم تشخیص بدم چه آدمی هوله چه آدمی واقعا عاشقه

من هیچ هول بودنی از این آدم ندیدم مخصوصا وقتی که آروم صحبت میکنه اروم میخنده یه موقع های انگار خجالت میکشه🥲😂

من تنها چیزی که فهمیدم اینه که رفتار و نگاه الکیهکسی بخواد میادمن هی خودمو قانع کردم که اره فلانی هم ...

اخه ببین این رسما داره طناب میده😂

فقط اون جمله آخرو که اگه میشه یه راه ارتباطی داشته باشیمو نمیگهههه

مثلا میگه چقدر به هم میایم یا مثلا سنمو میپرسه یا راجع به محل زندگیم همش میپرسه

اخه ببین این رسما داره طناب میده😂فقط اون جمله آخرو که اگه میشه یه راه ارتباطی داشته باشیمو نمیگهههه ...

خب این که اینارو میگه یعنی یه خبری هست و جای امیدواری وجود داره

من منظورم اونایی بود که فقط در رفتارهای بدون صحبت و نگاه نشون میدن

وگرنه این که مشخصه روت کراشه بخصوص جملاتی که گفتی

منتهی منتظره از سمتت مطمئن شه که تو هم واقعا میخوایش یا منتظره شرایط فراهم شه بیاد 

پسر ا فقط کنجکاوند به جواب سؤال های ذهن شون رسیدند میرند ، کاراش و دوست داشتن و عشق و تو مغز شون وجو ...

اخه برای چی باید این کنجکاوی براش پیش بیاد که یه دختر غریبه کجا زندگی میکنه چند سالشه و..🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز