2777
2789

خیلیی حرصم میگیره و از مادرش بدم میاااد🫥

مامانش هیچی خواهرش درست کنه

یه بار من ندیدم تو خونشون غذا براش درست کرده باشن

خودش در جوابش بهم میگه اشکالی نداره هر وقت نوبت خودت شد اونوقت تو برام غذا درست کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااااااا چه حرفاااااااا...

پس چجوری بزرگ شده با باده هوا که رشد نکرده

یعنی شما بیشتر از مادرش دلسوزشی؟؟؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

عادت کرده ترجیح میده به جا بحث خودش دست به کار شه

برای خودتم بهتره بزار یاد بگیره 

چون شوهر خواهرزاده منم اینطوری بود تو مجردیش مامانش آشپزی نمی‌کرد الان  که خواهر زاده ام براش آشپزی می‌کنه خیلی قدرشو می‌دونه و همش هم کمک میده به خانومش 

💚🌱

اخی

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.