2777
2789

اصلا مسخرست این حرف حسادت تو وجود همه ی آدما هست مثل خوشحالی و غم میمونه 

مثلا مثل این میمونه شما کسی که دوستش داری ازدواج کنه حسودی نکنی اصلا نمیشه

🩵✨️🩵✨️🩵✨️🩵✨️🩵

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آنقدر سرم شلوغه وقت نمیکنم به زندگی بقیه فکر کنم مشغول درست کردن زندگی خودمم

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

عزیزم حسادت یعنی یکی چیزی داشته باشه که تو نداری و از اینکه اون فرد اونو داره ناراحتی و اگه اونم نداشت تو خوشحال میشدی....حتی اگه کاری از دستت بر میومد که اون فرد اون چیزی که داره رو از دست بده،انجام میدادی

حالا با این تعریف از حسادت،باز هم به نظرت همه حسودن؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

همه حسودن؟😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

یعنی تو از اینکه اطرافیانت ازدواج کنن ناراحت میشی و حسودی میکنی؟

شاید منظورت غبطه اس؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من همیشه در تلاشم از دیروزم بهتر باشم و واقعا ب کسی حسادت نمیکنم چون ایمان دارم هرکس مسیر خودشو داره و نمیشه ب دستاورد و مسیر بقیه حسادت کرد 

اما تا دلت بخواد بهم حسادت شده