2777
2789
عنوان

عینکیا خواهشا بیاید منو راهنماییی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 92 پست
اره تهران عمل کرد دیگه راحت شد دختر عموشم اینو دید اونم عمل کرد

منم میخام عمل کنم ارومیه هستیم تهران میگن دکتر میرآفتاب خوبه کدوم دکتر عملشون کردن چند سالشون بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه از هر دو دکتر هم پرسیدم گفتن نه آستیگمات نیس اما پارسال یه دکتری گفته بود نیم نمره آستیگمات داری ...

من یه چشمم آسیگماته نیم 

و شبا والا هاله می‌بینم رو نور ها دو بار هم عینک عوض کردم فایده نداشت بعد فهمیدم کسایی ک آسیگماته خیلی ها این مشکل رو دارن

تو شب رانندگی نمیکنم 

منم میخام عمل کنم ارومیه هستیم تهران میگن دکتر میرآفتاب خوبه کدوم دکتر عملشون کردن چند سالشون بود

میر آفتاب اره    دختر عموش خاست بره پیش اون  ولی  بعد کلی پرسجو     وتحقیق  ا سال  پرسو جو کردن  دختر عموش تهران پرستاره   میشناسه   دکتر ها  رو     پیش   دکتر   نادری  عمل کرد     خیابون ونک  ابتدای  بلوار حقانی    خیلی  عالیه   

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
من ۲۷ سالمه سه ساله عینکی شدم یعنی از وقتی که زایمان کردم

اخی  دختر منم 24 سالشه     زوتر  عمل کن  تا  بیشتر نشده  راحت شو

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

۳۴ سالمه

۲۳ ساله عینک میزنم

چشم چپم ۴ و نیم

و چشم راستم ۵ نمره ضیفعه

بی عینک کورم

با اینک صاف شفاف میبینم خدا رو شکر

شما برو دکتر چشم بیماریهای زیادی داره

البته دور از جونتون🌹🪴

خدایا♥خودت عاقبت به خیرمون کن همون جوری که خودت دوست داری فقط تو راضی باشی🌹🥰

من یه چشمم آسیگماته نیم و شبا والا هاله می‌بینم رو نور ها دو بار هم عینک عوض کردم فایده نداشت بعد فه ...

دقیقا منم شبا اینطوریم  اصلا دلم نمیخواد برم بیرون سردرد میگیرم 

باعمل حل میشه این مشکل؟

[QUOTE=390989982]عمل چی 24 سالشه    دو سال پیش عمل کرد   ترن س پیارکی با  قوز  قرنیه