2777
2789

با عینک زدم دیدتون کامل میشه ؟

من سه ماه پیش دکتر عینکمو عوض کرد ولی رو بعصی چیزا هاله میبینم 

دوباره رفتم یه دکتر دیگه چک کرد گف شماره عینکا درسته کلافه شدم نمیدونم واقعا چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم   دختر منم   اینجوری بود هر سری   عینک و نمره چشمش عوض میشد میگفت خوب نمیبینم   بعد  عادت میکرد   دیگه  دو سال پیش عمل کرد عینک ور داشت

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
روز چیا هاله میبینی؟

مثلا شبا پلاک های ماشین انگار یه هاله رو اعداده یعنی روی اجسام یه تصویر کمرنگ تر از خودشون میبینم این مشکل هم فقط رو اجسام افقی هست عمودی نه

مثلا شبا پلاک های ماشین انگار یه هاله رو اعداده یعنی روی اجسام یه تصویر کمرنگ تر از خودشون میبینم ای ...

منمیدونم عینک میزنم شبا همینطوریه تازه نور چراغا رو انگار یه هاله کنارش می‌بینم 

100٪ چشمت آستیگماته که اینطوریه 

خوش به حالش که راحت شده الان راضیه؟چشماش آستیگماتم بود؟

اره تهران عمل کرد  دیگه   راحت شد   دختر عموشم  اینو دید اونم عمل کرد   

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
منمیدونم عینک میزنم شبا همینطوریه تازه نور چراغا رو انگار یه هاله کنارش می‌بینم 100٪ چشمت آستیگماته ...

اخه از هر دو دکتر هم پرسیدم گفتن نه آستیگمات نیس اما پارسال یه دکتری گفته بود نیم نمره آستیگمات داری

شما عینکتون مخصوص آستیگماته؟

یعنی با عینک هم حل نمیشه این مشکل؟

سرگیجه میگیرم حالم بد میشه

چن سالته   گلم ایشالا  شما هم بعدا عمل کن راحت شی   عملش  روهم   ده  دقه نی