2777

اول باید شهریه ثابت رو بدی ۱ میلیون اینا شاید باشه 

من ورودی ۱۴۰۰ هستم ۳۵۸ تومن میدادم 

بعدشم شهریه متغییر بستگی به تعداد درسات داره ۳ تومن اینا میشه  روهم ۴,۵ شاید بشه 

من چون ورودی قدیمم قیمتارو الان نمیدونم 

اول باید شهریه ثابت رو بدی ۱ میلیون اینا شاید باشه من ورودی ۱۴۰۰ هستم ۳۵۸ تومن میدادم بعدشم شهریه مت ...

ینی مثلا ماهی ۲ تومن کنار بزارم از پسش بر میام؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام،من حقوقم شهریه ثابت هفتصد بود بیس واحد برداشتم شد دو وهفتصد.....اول باید شهریه ثابت بریزی که انتخاب واحد کنی تا قبل امتحانات پایان ترمم وقت داری تسویه کامل کنی تا بتونی برنامه امتحانات بگیری وکارت ورود به جلسه....شهریه شماهم چون واحد عملی نداره یعنی مهندسی نیست فک کنم تقریبا مثل حقوقه

ینی مثلا ماهی ۲ تومن کنار بزارم از پسش بر میام؟؟

من کارشناسی علمی کاربردی دارم میخونم . نمی‌دونم ارزون تر از پیام هست یا برابر . ولی من ترمی پنج تومن دارم میدم کلا ثابت و همه چی باهم 

سلام،من حقوقم شهریه ثابت هفتصد بود بیس واحد برداشتم شد دو وهفتصد.....اول باید شهریه ثابت بریزی که ان ...

سلام حقوق تو پیام نور  ارزش داره ؟ میخوام اگه رشته حقوق قبول نشدم پیام نور برم ارزش داره برام کار کردنش مشکل پیش نمیاد ؟ ببخشید زیاد پرسیدم  ❤️

البته می‌دونم مهم آزمون هاش هست و درس خوندن

من کارشناسی علمی کاربردی دارم میخونم . نمی‌دونم ارزون تر از پیام هست یا برابر . ولی من ترمی پنج تومن ...

پیام نورو میخام برم چون شاغلم..علمی کاربردی حضور میخاد؟

سلام حقوق تو پیام نور ارزش داره ؟ میخوام اگه رشته حقوق قبول نشدم پیام نور برم ارزش داره برام کار کر ...

من چند نفر می شناسم که دانشگاه پیام نور درسدخوندن و استاد دانشگاهن الان و وکیل هستن 

سلام حقوق تو پیام نور ارزش داره ؟ میخوام اگه رشته حقوق قبول نشدم پیام نور برم ارزش داره برام کار کر ...

ببین کلا پیام نور خودخوانه....مثل دولتی نیست استاد جزوه بگه وخیلی مهم باشه کلاسا تشکیل بشن وازاین حرفا....یعنی فقط خودت باید تلاش کنی اما برای کار این روزا کسی نمیپرسه کدوم دانشگاه میگن چی بلدی البته که دانشگاه خوبم امتیازه دیگه....من چون قبلا دولتی بودم وانصراف دادم ودولتی خیلی حضور درکلاس مهم بود از پیام نور راضی ترم چون نمیتونم سرهمه کلاسا برم.درکل هرجا بری همه چی به خودت بستگی داره