2777
2789

وقتی موسی با بنی‌اسرائیل در صحرای سینا بود، در جایی به خدا گفت: می‌خواهم ببینمت و خدا گفت نمی‌توانی!

اَرَنی: خودت را نشان بده

لَن‌تَرانی: هرگز مرا نخواهی دید

سعدی گفته:

چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذر

که نیرزد این تمنا به جواب «لن ترانی»

حافظ گفته:

چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر

تو صدای دوست بشنو، نه جواب «لن ترانی»

مولانا هم این‌جوری حجت رو تمام کرده:

ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد

تو که با منی همیشه، چه «تری» چه «لن ترانی» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پست قبلیو بخون منم همینو گفتم😁

تفاهمه😃

فرزند ایران و جان فدای میهن 🦁 🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

‌ماندگار ترین اثر هنری انسان محبته!

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

آخرین پرنده را هم رها کرده ام اماهنوز غمگینم

چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود

من دگر سوی چمن هم سر پروازم نیست

که پر بازم اگر هست، دل بازم نیست

خاموشم

اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش

وقتی کسی آواز میخواند خاموش باید بود

غم داستانی تازه سر کرده است

اینجا سراپا گوش باید بود

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

هله نومید نباشی که تو را یار براند گرت امروز براند نکه فردات بخواند در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن ...

باز کن دری به روی من، که بی‌تو چه جایی  
در دل من چراغ شد، بی‌تو شب تاری  

باهام حرف بزن.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز