2777
2789
عنوان

خونه خواهرشوهرم دعوت بودیم الویه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5445 بازدید | 121 پست
یاد خالم افتادم چندباری الویه گذاشت جلومون😂

الویه چشه مگه 😐 من عاشق الویه م درضمن نه غذای ارزونیه نه کم زحمت 😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد خالم افتادم چندباری الویه گذاشت جلومون😂

بازم به خاله تو

خاله من که رفت خونه نو براش کادو هم بردیم همه فامیل را دعوت کرد الا ما

تازه خونه‌ای که خرید را بابای من پیدا کرد براش کلی هم تخفیف گرفت براشون🤕

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

الویه چشه مگه 😐 من عاشق الویه م درضمن نه غذای ارزونیه نه کم زحمت 😐

سیب زمینی با تخم مرغ و خیارشور و یکم مرغ شده غذای گرون؟

چونکه دعوت میکرد بزور میگف بمونید ما میخواستیم بریم بعد الویه میداد

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

البته اسی جان من تاپیک شما شخم‌نزدم سو تفاهم پیش نیاد تاپیکتون پر بازید بود یادمه به خاطر اینکه شوهرت مهمون دعوت کرده بود گفتی نوار بهداشتی ام‌میذارم جلو خواهر مادرت بخورن جای غذا و رفتی قهر بعد توقع داری خواهر شوهرت چطور بهت احترام بذاره! 

بازم به خاله توخاله من که رفت خونه نو براش کادو هم بردیم همه فامیل را دعوت کرد الا ماتازه خونه‌ای که ...

نه مارو بزور میگف شام بمونیم بعد الویه میداد

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اینا از اون آدمان که خودشون نون پنیر میخورن ولی خونه مردم توقع بره کباب دارند

عزیزم بحث شکم نیست که مهمونی اداب و رسوم داره پن مهمون سر زده کاری ندارم ولی اونی که خودش دعوت میکنه باید یه غذای حالا خیلیم زیاد نه هفت زنگ یه مدل غذا باید بتونه جلو مهمونش بزاره 

حالا من میگم اتفاقا خونه خودت سیر بخور

خونه مردم حتی اگه گشنه موندی،چشم رو سفره ببند

نکنه بگن گشنگیشو آورد خونه ما

دوباره میسازمت💪

همین 😐 والا ما هم درست میکنیم جلو مهمون میذاریم جونمون درمیاد تا آماده بشه خیلی هم دوست دارن 😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

سیب زمینی با تخم مرغ و خیارشور و یکم مرغ شده غذای گرون؟چونکه دعوت میکرد بزور میگف بمونید ما میخواستی ...

ارزونه؟ نرید خونه شون وقتی بنده ی شکمید بگید ما غذای خوب می‌خوایم نمیایم .. وقتی مجبور باشی برای یه جمعیت الویه درست کنی باید سه چهارتا سیب زمینی باشه .. خیارشور آرزومه کیلویی  صد و خورده ای ؟ مرغ کیلویی ۲۰۰ تومن ارزونه ؟ مایونز شیشه ای ۱۰۰ تومن ارزونه ؟ تخم مرغ دونه ای پنج تومن ارزونه ؟ تو این مملکت دیگه چیز ارزون وجود نداره