2777
2789
عنوان

یخچالمون سوخته شوهرم نمیخره

1357 بازدید | 56 پست

برا ۱۷سال میش برا جهازم بود الان سوخته موتورش یدونه دست  دوم خریدیم اونم کار نکرد ،رفتیم بخریم شوهرم قیمت هارو دید برگشتیم اونقدر داد هوار کرد که نمیخرم ازکجام بیارم البته اونقدرم ندارنیست،اونقدر گریه کردم😭😭چه یخچال هایی تومغازه بود،میگه ببر انگشترت بفروش بخریم😭😭الان یک هفته است یخچال نداریم اونیم که من پسندیدم ۳۰میلیون بود برند جی پلاس،البته نصف یخچال نصف فریزر بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب یخچال همینقدره تازه خیلی هم گرون نبوده اینی که انتخاب کردی 😐 مردا چشونه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

طلاتو نفروش از دیجی پی وام بردار قسطی بخر اگه چک صیادی بنفش داشته باشید وام بیشتری هم میده در ضمن اگه وضع همسرت در حد قسط دادن خوبه اصلا طلاتو نفروش من خودم دو دونه طلا داشتم برای خواسته های این مدلی فروختم الان پشیمونم چون میبینم طلا همش داره بالا میره حیفه نگه دار

چرا ولی گفت ۱۷میلیونش اول نقد میگرم بقیه رو قسطی بدین،منم انگشترم ۲۴تومن درمیاره موندم که بفروشم یان ...

اگه میتونه بده و لجبازی میکنه نفروش

اگه واقعا نداره بفروش

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...