2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیوونه چیزی هستی؟ یه جمله گفتی که خیلی عادیه و همه به کار می‌برن بزرگ و کوچیکم نداره

این موضوع اصن اهمیت نداره که بیای به خاطرش این همه تاپیک بزنیو ما رو قسم بدی

به شدت شبیه عکس پروفمم با چشای یکم درشت تر🩷✨️

نه که این خاصیت خلیج فارسه من اشتباه کردم ...شما هم وقت گیرآوردین برا خوشمزه بازی تو بد ترین حال یه ...

مگه من میدونم جریان چیه که میگی زمین گرده فقط خواستم بگم قسم نده همین .موفق باشی

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

دیوونه چیزی هستی؟ یه جمله گفتی که خیلی عادیه و همه به کار می‌برن بزرگ و کوچیکم ندارهاین موضوع اصن اه ...

دیوونه که هستم ولی استثنائا تو این یه مورد واقعیته و فاجعست که آدم به عزیز و بزرگتر درجه یک خودش بگه قبل و بعدشو دیدین شما؟😭😭😭😭

ندونستن بهونه ی خوبی نیست از نوع جملات و اون جملات مشخصه وقت شوخی نیست

بیخیال .موفق باشی

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

مگه الان شما ناراحت شدین که میگین بیخیال؟چه جالب...

ولم کن دیگه دختر خوب من اصلا ازبحث بیهوده خوشم نمیاد یه کلمه گفتم قسم نده تمام

دیگه اگه به نظرتون جمله بدی نیست چه فرقی داره؟؟؟؟مگه اینکه واقعا بد باشه....😭😭😭😭

ببین این جمله رو من به نصف ملت زدم نه من بلکه خواننده معروف جلوی سه هزارنفر گفته

بازیگر معروف توی لایوش به سه میلیون نفر گفته

فوتبالیست توی استوریش گفته

این جمله چیزی خاصی نیست چه به بزرگترت بگی چه به کوچیکترت 

به شدت شبیه عکس پروفمم با چشای یکم درشت تر🩷✨️

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز