2777
2789
عنوان

غرررررببببت

83 بازدید | 11 پست

خانوادم اردبیلن و خودم تهران هربار میرم اردبیل و برمی‌گردم حالم خیلیییی بد میشه و داغون میشم

مثل جنازه انقد بد که گاها میگم کاش بمیرم ازین دلتنگی و دوری خلاص شم

وابستگی شدییید به مادرم دارم

هرکاری کردم حالم خوب نشد الان هشت نه روزه اومدم

صبحا از پنج صبح بیدار میشم از شدت دلتنگی و غم

تصمیم دارم برا بهتر کردن حال دلم ماهی یک بار برم یه هفته بمونم و برگردم سی روز اینجا یه هفته اونور

البته اینم بگما من همیشه رفتنی یه ماه دوماه میوونم،میخوام به جای این دوماه موندنا تند تند برم بااتوبوس اما کم بمونم تا بشه یا دلخوشی و یه امید

راه دوره درست اما حال من خیلی بدتره

به نظرتون تصمیمم درسته؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کورد هستی؟ اخه اربیلی ها کوردن

اردبیل دلبندم😁

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

من تجربشو دارم خیلییییییی سخته میدونم و درک میکنم چی میگی منم اوایل افسردگی گرفتم ولی تنها راهش صبوری و گذر زمان تا عادت کنی و زیاد موندت خونه پدر و مادر بدترت میکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من تجربشو دارم خیلییییییی سخته میدونم و درک میکنم چی میگی منم اوایل افسردگی گرفتم ولی تنها راهش صبور ...

من مشکل قلبی گرفتم ازین دوری

نمی‌کشم

تنها راهو این میدونم که تند تند برم و کم بمونم و همین باعث میشه امید داشته باشم و غصه میخورم

فقط باید سختی راه و ب جون بخرم که در مقابل حال بدم هیچه و اینکه دوری راهو برا خودم گنده نکنم

ببببخشیدددد

خدا ببخشه قشنگ جان🥰😉

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

من مشکل قلبی گرفتم ازین دورینمی‌کشمتنها راهو این میدونم که تند تند برم و کم بمونم و همین باعث میشه ا ...

میدونم چی میگی عزیزم منم حال و روزم وحشت ناک بود حتی زمانی که برای اولین دوباره برگشتم شهر خودمون پیش پدر و مادرم عید بود بابام گفت چقدر چهرت پژمرده و پیر شده عزیزم ........ ولی کم کم خوب شدم به خودت زمان بده باز حداقل تو خوبی که میتونی بری سر بزنی من یه جوری بود حتی رفت و آمد ش هم خیلی سخت بود یا هوایی یا دریایی باید میومدی ...آره فکر خوبیه برو سر بزن ولی زیاد نمون چون باعث میشه دو هوا هه بشی یه جوری مدیریت کن که بتونی به زندگی جدیدت توی شهر غریب هم عادت کنی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من پنج شش ساله اینجام

عزیزم 💔💔پس هنوز نتونستی عادت کنی 😯

میدونم چی میگی عزیزم منم حال و روزم وحشت ناک بود حتی زمانی که برای اولین دوباره برگشتم شهر خودمون پی ...

ماهی یه بار ،یعنی سه روز تهران هفت روز اردبیل

همسرم موافقت کرده پدرشوهرمم میگه برو فقط میترسم چندبار برم صداشون دربیاد