2777
2789
عنوان

دوستان مصرف مرغ شما ماهی چقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 123 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما خودمون زیاد گوشت خورنیستیمفکرمیکردم مصرفمون کمهاگه خودتون راضی هستیدوکلا گوشتخورنیستید که حرفی نی ...

خودمون ک راضیم گلم من فک میگردم زیاد عذاب وجدان داشم  والا این دکترم میگه سردی نخور فلاح نخور با بدنت دوس باش یگی نیس بگیره بابا آدم چور همش گاوه کوجه خیار سبزیجات بخوره 

خدایا خیییلللی صدات کردم هر دفه با کلی امید ولی جواب نشنیدم با خودم گفتم نه نمیتونه خدای باشه و انقد نامهربون باشه ؟؟؟ اها الان میگی امتحان الهی ؟؟؟من تو امتحان الهی تو قبل جوونی کردن پیر شدم شکستم تموم شدم...

اگه مالی نیست خیلی دارید ظلم میکنید در حق خودتون و بدنتونرسما هیچی نمیخورید در ماه

عزیزم چیکار کنم آخه مجبورم تو پیام هام گفتم ک بدنم سردی خوب نیس دکتر میگه نباید گوشت و مرغ سردی بخورم

خدایا خیییلللی صدات کردم هر دفه با کلی امید ولی جواب نشنیدم با خودم گفتم نه نمیتونه خدای باشه و انقد نامهربون باشه ؟؟؟ اها الان میگی امتحان الهی ؟؟؟من تو امتحان الهی تو قبل جوونی کردن پیر شدم شکستم تموم شدم...

کلا دوست ندارین مصرف هرکس متفاوته دیگه

دوس ک دارم ولی هم حالت تهوع هم اینک دکتر منع کرده . همین  دوتا هم میگم ریاد چون فک میگردم ریاد روی میکنم آخه اصلن نباید بخورم 

اره تقریبا فقط مرغ .نهایتا دیگ بشه دوتا مرغ. خودم فک میگردم ریاد آخه خب ب آلوئه زرشک پلو استانبولی ک ...

خوب میگی گوشت و مرغ نمی خوربم

ماهی 62 دوتا وعده غذایی چه جوری با دوتا مرغ کمتر می گذرونی تازه من نسبتا دوست گیاهی درست کنم 

عزیزم چیکار کنم آخه مجبورم تو پیام هام گفتم ک بدنم سردی خوب نیس دکتر میگه نباید گوشت و مرغ سردی بخور ...

همون گوجه وخیارایی ک میخوری سرد تره 

من بدون گوشت و مرغ فلجه آشپزیم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑 خدارو بی نهایت شکر بخاطر وجودت همسرم🫂 زور زونیامی😘

اصلا یه بو بدی میده؛ خیلی جاهاشم گوشتش سیاهه؛ عوض اینکه سفید باشه؛ ولی جوجه کباب خیلی دوست دارم

دقیقا. منم جوجه خیلی دوست دارم بخصوص بال

خوبه تنوع غذاییت.شوهر من فقط مرغ میخوره صبحونه هم بهش مرغ بدی خوشحال میشه.چهار نفریم ماهی هفت تا مرغ ...

نوش جان عزیزم پس مصرف من خوبه

سردی نمیحوای بخوری باید گوشت گوسفند و بوقلمون جایگزین کنی

برنج رو هم با شوید یا زیره بپزی

ادویه مثل زنجبیل و فلفل سیاه هم به غذاهات اضافه کنی

خرما و ارده و .. هم بذاری تو رژیمت

سبزیجات و میوه ها اکثرا طبعشون سرده

ینی هیچ گوشتی دوست نداری اسی؟چرا دلیلی داره که حالت تهوع میگیری؟میگم ینی همیشه اینجوربودی اگه آره که ...

نه. اینطوری شدم چون ی بیماری دارم ک گوشت برام سم‌های باعث پیشرفت بیماریم میشه . البته میگو اینا رو نمیدونم چون گرونه

ولی مرغ و گوشت برام خوب تیس

دوس ک دارم ولی هم حالت تهوع هم اینک دکتر منع کرده . همین دوتا هم میگم ریاد چون فک میگردم ریاد روی م ...

خب نخوراگه نباید بخوری یه مدت نخور وضع بیماریت کنترل شد بعد بخورانشاالله 

شتر وبوقلمون ایناچی؟گرمه اگه میتونی بخوربرات خوبه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار