2777
2789

میخوام زودتر تکلیفم روشن شه 

دیگه طاقت استرس رو ندارم 

کسی این آزمایش داده میشه یه جوابش اطمینان کرد؟

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

چند هفته ای

الان ۱۱هفته 

۱۰ هفته این آزمایش دادم

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کدوم آزمایش؟سلفری؟

نه ی آزمایش خون تشخیص جنسیت که از ۷هفته میگیرن 

اها خوبه پس من خواهرم ۵ هفته داده بود صد درصدی بود جوابش تو هم اعتماد کن برا تو بزرگتره

چی بود جنسیت؟درست گفتن؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اها خوبه پس من خواهرم ۵ هفته داده بود صد درصدی بود جوابش تو هم اعتماد کن برا تو بزرگتره

خواهرتون کجا داد؟۵هفته که خیلی زوده نمیگیرن 

جنسیت بچش چی بود؟

خواهرتون کجا داد؟۵هفته که خیلی زوده نمیگیرن جنسیت بچش چی بود؟

کو ازمایشت؟خب عکسشو بذار

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چی بود جنسیت؟درست گفتن؟

بله دختر بود  چون تحت اقدام بود برا پسر ۵ هفته دکترش یه آزمایش ازش گرفت فرستاد نمونه رو تبریز  ۴ تومن هم هزینه ی آزمایش بود دکتره خیلی مطمئنه از اون آزمایشگاه میگه چند ساله قرارداد دارم باهاشون هیچ خطایی نداشتن

هر نظری میزارم برای استارتر تاپیکه دوست عزیز

نه ی آزمایش خون تشخیص جنسیت که از ۷هفته میگیرن

همونه. فقط بعضی فاکتورها توش دیگه تست نمیکنند که هزینه بیاد پایینتر. خب جوابش کو؟ میگه داخلش جنسیتو

و درستم هست دقتش ۹۸-۹۹ درصده اگر اشتباه نکنم

کو ازمایشت؟خب عکسشو بذار

زده ۹۸درصد دختر 

آزمایشگاه مندل 

بله دختر بود چون تحت اقدام بود برا پسر ۵ هفته دکترش یه آزمایش ازش گرفت فرستاد نمونه رو تبریز ۴ توم ...

چه دقیق و باحال

همونه. فقط بعضی فاکتورها توش دیگه تست نمیکنند که هزینه بیاد پایینتر. خب جوابش کو؟ میگه داخلش جنسیتوو ...

باید عکسشو ببرم بعد بزارم اطلاعات شخصیم تو عکس هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز