2777
2789
عنوان

خوبی وبدی های خودتون و شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 43 پست

بنظر من بشینید فکر کنید از صبح که بیدار میشن،  تا شب که میخوابن،  چه کارهایی انجام میدن،  بعدش ببینید این میون کدوم کارشون به نظر شما بده و خوشایندتون نیست. 

کی گفته افراد یک جنس نمیتونن با جنس مخالف تبادل نظر کنن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه سوالیه؟  هر کی از زندگی خودش،  خودش می دونه.

اون و قبول دارم ولی مثلا اینکه رفیق باز نیست به فکرم نمی رسید الان یکی از خانما گفت حالا شاید چیزای دیگه هم باشه که الان یادم نیاد

وا خدا ب داد همسرتون برسه😰😱 یعنی کتکش میزنی زن نیستم اگه شوهرم کتکم بزنه منم کتکش نزنم من اهل تلاف ...

خدا نکنه، 

من تا الان پسرم رو که9سالشه حتی یه بارم نزدمش. 

ولییییی خانو اهل تلافی باس کتک بخورن 😂😂

همسر من زیادی خوش بینه احساس میکنه همه خوبن چوبشم یکی دو بار خورده!  نمیگم بد بین باشه اما واق ...

شوهر منم یه زمانی زیادی خوش بین بود از بس چوبشا خورد حالا زیادی بدبینه

خودمم قبلا خیلی احساساتی بودم الان بیذوق و سردم و تقریبا هیچی برام مهم نیست. 

سرم تو لاک خودم ولی وای به روزی که یکی پاشو از گلیمش درازتر کنه برا من. پدرشو درمیارم. 

معمولا خواسته ام رو فقط یکبار بیان میکنم دوس ندارم حرفیو دوبار تکرار کنم. 

اگرم نظرم در مورد چیزی به وضوح منفی باشه خدا هم بیاد رو زمین نمیتونه عوضش کنه.

من ادم بدیم عایا؟

راسی جدیدا اصلا حوصله شلوغیو ندارم که مجبور باشم خودمم زیاد حرف بزنم!

😈😇
خدا نکنه،  من تا الان پسرم رو که9سالشه حتی یه بارم نزدمش.  ولییییی خانو اهل تلافی باس کت ...

زنت میدونه اینجایی برو عامو اینجا سایت زنونه است😏😐 تازشم شوهرم جرات نداره دست رو من بلند کنه ولی جدا از این خودش دلش نمیاد😎

شوهر منم یه زمانی زیادی خوش بین بود از بس چوبشا خورد حالا زیادی بدبینه

ببشتر رو خونواده ی خودش خوش بینه سر همین خوش بینیش هم دو هفته اس با خواهرش حرف نمیزنه هر چ قد هم میگم زشته خواهر بزرگترته هم خون خودته برو باهاش اشتی کن میگه نه ک نه 

من ک عاشق شوشوهستم خدایی هیچ اخلاق بدی نداره جزاینکه لجبازه ک اونم ازخودم یادگرفته خخخ ولی من بلدم چجوری رامش کنم😜و اینکه خودم خیلییی قهرمیکنم بیچاره هی باید نازمو بکشه😆ولی خودش میگه وظیفمه نازتوبکشم چیکارکنم منم هوایی ترمیشم الکی قهرمیکنم آقایی بیادنازموبکشه.البته اونم تاچیزی نشه لجبازی نمیکنع ها واسه لجبازیش دلیل داره البته چون پسره اوله نازکرده عمومه😐

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜

شوهرم گوهی بداخلاق میشه و بددهن حوصله خرید و گردش نداره طرز فکرش مث مردای چهل پنجاه سالس از نظر عقاید روز یکمم دورو تشریف داره

خودم عصبی ام زود داغ میکنم.بی حوصله ام تو بچه داری دمدمی مزاجم .حساس و دلنازک

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
شوهرم:از صبح تا شب تو گوشیه وقت نمیزاره برام  اندازه ی نخود خسیسه😀حوصله نداره بعضی وقتا بدخلقی ...

عزیزم شما که بارداری یه کم روی رفتارتون فکر کنین. همه این حالت هایی که گفتی روی حالت و استرس های بارداری و جنین تاثیر می ذاره. 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.

عزیزم ناراحت نشیا

ولی این چیزا مشگلی رو حل نمیکنه

نمیخام اول صبی انرژی منفی بفرستم طرفت ولی منم رفتم پیش مشاور ازین چیزا نوشتم کمکی نکرد

شوهرم درست تربیت نشده اینو ن مشاور ن هیچکس دیگه نمیتونه درست کنع خودشم نمیخادو براش مهم نیس

زنت میدونه اینجایی برو عامو اینجا سایت زنونه است😏😐 تازشم شوهرم جرات نداره دست رو من بلند کنه ولی ج ...

من هنوز 24 ساعت نشده که میام اینجا

اینجا صرفاً زنونه نیست،  بند 10 توافقنامه اینو میگه. 

من تو مباحثی شرکت میکنم که به مردهاهم مربوطه.