2777
2789
عنوان

خوبی وبدی های خودتون و شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 43 پست

[QUOTE=55447302]عزیزم ناراحت نشیا ولی این چیزا مشگلی رو حل نمیکنه نمیخام اول صبی انرژی منفی بفرستم طرفت ولی منم رف ...[/QUOTE.    خب چکار کنم میخوام همه تلاشمو بکنم که فردا پشیمون نشم

بدیهای شوهرم : دهن بینه مادرشه،رفیق بازه،ولخرجه،اینده نگر نیست،
خوبیاش :دست و دلبازه، عاطفیه،سلیقه هامون یکیه،آزادم میزاره، هر کار بخام بکنم و هر جا بخام برم نمیگه نه، هر چی بخام در حد توانش برام میخره، پدر خوبیه
خوبیهای خودم: زن زندگی ام، اینده نگرم، اهل مطالعه و اطلاعاتم بالاست، به خونه زندگیم میرسم و کدبانوگریم خوبه، صبورم
بدیهام:کینه ای ام، دیر ناراحت میشم از کسی ولی ناراحت بشم قید طرف رو میزنم، تازگیها خشمگین میشم زیاد، زود کوتاه میام، فحش میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=55447302]عزیزم ناراحت نشیا ولی این چیزا مشگلی رو حل نمیکنه نمیخام اول صبی انرژی منفی بفرستم ط ...

میفهممت منم مث توام

هرچقد بهم گفتن جداشو این ادم نیس گفتم ن شاید باصبوری و تحمل درست بشه

ولی کاش ب حرفشون گوش میکردم

با خودم میگفتم بذا یکم صبر کنم بدا شرمنده ی دلم نشم پشیمون نشم

اما دل غافل موندنم پشیمونی اورد واسم

خیلی زیاد

چشم ودل پاکه.خیلی دوسم داره.دست ودلبازه.کاریه.خانواده دوسته.به همه احترام میذاره.خوش صحبته.اهل تفریخ وسفره.مومنه.و خیلی چیزای دیگه.ولی امان از وقتی که عصبی بشه.خیلی خیلی زود عصبی میشه.مث آتشفشان در یک لحظه منفجرمیشه خودشو تخلیه میکنه زودم آروم میشه.برا بعضی کارا هم خیلی عجوله.مث خریدکردن.برا کارای که دوس داره خدای صبره.منم خیلی احساسیم.اوایل خیلی زود قحرمیکردم.بهترشدم.مهربونم.ساکتم.

خوبی هاش: مهربونه انعطاف پذیره شنونده خوبیه اهل مشورته خوش اخلاقه نظرات و خواسته های من براش مهمه خانواده دوسته خانواده منو هم خیلی دوست داره ناراحتیم ناراحتش میکنه خوشحالیم خوشحالش میکنه توی کار خونه کمک میکنه با ایمانه چشم پاکه خدا رو شکر قلیونی نیست خستگی هاشو خونه نمیاره

بدی هاش: گاهی اوقات نسنجیده عمل میکنه زیاد به من تکیه میکنه و وابسته ست

ناراحت بشه سکوت آزار دهنده میکنه و طول میکشه تا به حالت عادی برگرده

برای حل شدن مشکل اقدام نمیکنه فکر میکنه با معذرت خواهی همه چیز حل میشه در حالیکه من ازش انتظار دارم جریان رو مدیریت کنه و راه حل ارائه بده

موقع عصبانیت حرف ناراحت کننده میزنه (فحش نمیده ها حرف تلخ میزنه) و بعد به شدت پشیمون میشه

خوبی ها و بدی هام: به شدت کم حوصله م

از توضیح دادن واضحات به شدت بیزارم تمیزم ولی شلخته

انتظار دارم یک اشتباه دو بار تکرار نشه بار اول واکنشم خوبه و کاملا جو رو مدیریت میکنم ولی اگر تکرار بشه شدت ناراحتیم خیلی عمیق تره 

گرسنه م بشه عصبی میشم و هیچ کسو نمیشناسم😃

اگر موضوعی بتونه عصبانیم کنه ناراحتیم رو کنترل میکنم و فقط صحبت میکنم همین باعث میشه اونی که بازنده ست من نباشم

شوخ طبعم و توی شاد کردن جو توانمندم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است