2777
2789

خواهشا نپرسین سوال من باید طرفم نزدیکم باشه ک بتونم جواب درست بدم یا انرژیم بالا باشه الان اصلا نمیتونم پاسخی بدم

قبلا یه پسربچه نزدیکم بود با مادرش مشکل ژنتیکی داشت بدون اینکه بگه براش انرژی فرستادم و دستمو به سمتش دراز کردم یه لحظه یه قسمت از مغزش و دیدم یه نقص کوچیکی از موقع تولد بوجود اومده 

برای خودمم اینطوریه ..انگار میبینم ،مشکلات جسمی ای ک برام رخ میداد وقتی رو قفسه سینم دست میذارم انگار درون قلبمم عملکردشو از نزدیک میبینم

ذهنم فراتر میره گاهی برای متن خوندن هم اینجوریه 

وقتی چیزی رو از کتاب میخونم اگاهیم بالا میره صدام از من جلوتره نمیدونم واقعا چحورتوضیح بدم برای خودم ترسناکه

یوقتایی فکر میکنم توهم میزنم ولی عجیبه ک میبینم این چیزارو

به چشم ۳ برمیگرده ؟ کسی مثل من بوده یا فقط منم؟

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

چرت و پرت 

شانستو تو کلاهبرداری امتحان کن بنظرم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرت و پرت شانستو تو کلاهبرداری امتحان کن بنظرم

همونطور ک تو امضات گفتی دنبال روی خودمون باشیم.!

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

حدس میزدم 

کسی جای من نباشه 

باورشون نمیشه 

همونطور ک تو امضات گفتی دنبال روی خودمون باشیم.!

چه ربطی داره ؟!

عزیزم اینا دقیقا از عوارض مصرف زاناکس و ... هستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
به پای من نمیرسی.من الآن همزمان که اینجام، اونجام🙂

باز عقبی

من علاوه بر اینکه اینجام و اونجام

جهان موازی و بالا و پایین و بقیه سیارات هم یه سر میزنم🗿

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

چه ربطی داره ؟!عزیزم اینا دقیقا از عوارض مصرف زاناکس و ... هستش

شما دکتری؟ روانپزشکی؟ 

چرا میرین تو پستای من سرک میکشی ببینی چی مصرف میکنم چی نه؟ شما از زندگی من چی میدونی ک بیخود قضاوت میکنی؟ 

میتونی نظر ندی 

شما دکتری؟ روانپزشکی؟ چرا میرین تو پستای من سرک میکشی ببینی چی مصرف میکنم چی نه؟ شما از زندگی من چی ...

قضاوت کردم شمارو؟! 

بله هستم وقتی زاناکس بخوری و نخوابی توهماتش شروع میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قضاوت کردم شمارو؟! بله هستم وقتی زاناکس بخوری و نخوابی توهماتش شروع میشه

بله ک کردی 

اگه هستی اینم بدون شما از من هیچی نمیدونی 

تاپیک مال گذشتست مصرف قطع شده 

بله ک کردی اگه هستی اینم بدون شما از من هیچی نمیدونی تاپیک مال گذشتست مصرف قطع شده

من اگه بد حرف زدم با تمام قلبم ازت عذر می خوام ببخشید🌸🙏 اتفاقا برای اینکه اولش به شوخی و خنده گرفتم حرفتو گفتم زود قضاوت نکنم  رفتم تاپیکاتو نگاه کردم و فهمیدم یه مشکلی هست و گفتم که بهت بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز