2777
2789
عنوان

اعصابم خورده اهههههه😓😓😓😣😣

13438 بازدید | 279 پست

برای بار هزارم مطرح کردم 

و برای بار هزارم رد کرد 

با زبون خوش ، با دعوا ، با بحث همه مدل امتحان کردم 

میگه نه نه نه 

نمی‌ذاره بینی م رو عمل کنم 

شوهرم رو میگم 🤬🤬

میگه نمیذارم بری زیر تیغ جراحی ، یک درصد اتفاقی بیفته چه کنیم ؟؟؟؟ 

میگه آدم عاقل آخه خودشو می‌بره زیر تیغ جراحی و بیهوشی و هزار تا دردسر دیگه ی عمل 

میگم بابا نوک بینی م‌ گوشتیه و افتاده و عمل لازم 

میگه نه همینجوری خوبه ..

الآنم دیگه قهر کردم و اومدم ی اتاق 

خسته شدم اینقدر گفتم یکساله زیر بار نمیره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو این عمل انقدر راحته ک اصلا کسیک عمل میشه نمی‌فهمه تیغ جراحی بیهوشی چی بود چی شد میاد بیرون همه چی تموم میشه

همسر منم مخالف بود انقدر  باهاش صحبت کردم راضی شد .الان ۸ماهه عمل کردم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اینجوری پسندتون کرده ، اینجوری هم دوستتون داره ، به نظرم بخاطر یک بینی ارزش نداره زندگی خودتون رو خراب کنید ، درسته خانم ها باید به زیبایی خودش برسه ، اما همین گونه تو نظر شوهرتون زیبا هستید نظر بقیه هم براتون مهم نباشه ، همسرتون رو عشق است

آقا هستم

بگو این عمل انقدر راحته ک اصلا کسیک عمل میشه نمی‌فهمه تیغ جراحی بیهوشی چی بود چی شد میاد بیرون همه چ ...

چقدر طول کشید تا راضیش کردی ؟؟؟؟ 

خداییش راحت بود ؟ 

چهره ت تغییر کرد ؟

اینجوری پسندتون کرده ، اینجوری هم دوستتون داره ، به نظرم بخاطر یک بینی ارزش نداره زندگی خودتون رو خر ...

اخه من از این ناراحتم که دلیلش رو این میگه ک میترسه اتفاقی بیفته برام حین عمل 

ولی بابا اینهمه ملت عمل کردن 

اخه من از این ناراحتم که دلیلش رو این میگه ک میترسه اتفاقی بیفته برام حین عمل ولی بابا اینهمه ملت عم ...

اینها بهونه اش هست ، یا همین جوری دوستت داره و نمیخواد تغییر کنی یا پولش نمیخواد بده 🤣

آقا هستم

چقدر طول کشید تا راضیش کردی ؟؟؟؟ خداییش راحت بود ؟ چهره ت تغییر کرد ؟

من از دو سال پیش میخواستم عمل کنم ک خونمونو عوض کردیم نشد پارسال یک ماه هرروز باهاش صحبت میکردم بعد من رفتم تهران عمل کردم کلی پاچه خواریشو کردم قبول کرد

من خ میترسیدم از بیهوشی ولی هیچی نفهمیدم این اصلا عمل نبود انقدر راحته

ی لحظه بیهوشی میشی بیدار میشی میبینی همه چی تموم شده .من ۶ساعتم تو راه بودم تا برسم تهرانو مرکز جراحی 

آره تغییر کردم خ راضیم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز