کتاب منتهی الامال شیخ عباس قمی رو بخونید، در مورد زندگی ائمه هست . زندگی امام حسین و اینکه وقتی در قنداق بود فُطْرُس فرشته ای که بال هایش شکسته شده بود شفا داد. ولی خیلی اتفاقات بدو تولد ایشون
کتاب خوبیه. برای کسانی که مشتاق کتب در مورد اهل بیت هستن
کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن. https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما سیو میکنم توی یادداشت های گوشیم و میخونم،ممنونم از معرفی شما،اجازه هست منم یه کتاب معرفی کنم؟
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
البته فکر کنم شما خونده باشین،چون مشخصه اهل مطالعه هستید،
کتاب کهکشان نیستی زندگی آیت الله اقای قاضی،خیلی قشنگ و تأثیرگذار هست
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
نه متاسفانه نخوندم. ان شاءالله تهیه میکنم میخونه. باید جالب باشه
🌹