2777
2789
عنوان

برای پسره چی بخرم

104 بازدید | 11 پست

من دیشب سر اینکه مامانم راضی نبود با پارتنرم دعوام شد و من بهش گفتم می‌خوام کات کنم و کات کردیم، از اوضاع و احوال اون خبر ندارم ولی فکر نکنم زیاد حالش بد باشه با این حال گفته می‌خوام با مامانت حرف بزنم، الان خودم پشیمونم می‌خوام برم ازش معذرت خواهی کنم، بنظرتون کارم اشتباهه؟غرورم میشکنه؟ چیزی هم براش بخرم؟ من یه بار از دست اون ناراحت شدم واسه معذرت خواهی برام گردنبند نقره کوچیک خرید،قبلش هم یه دسته گل و عروسک بهم داده بود

نظرم برو حالا نظر بقیه هم بخون 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو همین که یاد بگیری بهش نگی پسره و یه لفظ مودبانه تر به کار ببری خودش هدیس

اگه تو عنوان میگفتم دوست پسرم یا پارتنرم تاپیک میترکید،دیشب گفتم و ترکید،وگرنه ایشون برای من خیلی محترمه

چیزی هم بخرم؟یا زیادیه

نه چیزی نخر با تگر دوست داری در حد همون کیوته کوچبک بخر مثلا خودکار فانتزی یا یه اتود فانتزی یا یه چیز پر معنا و در عین حال متوسط 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .