1coco1 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1051 عنوان چرا اخههههه 57 بازدید | 6 پست چرا یهو سایت انگار پر شد از بچهای ده یازده ساله:/این چه طرز فکراییههههبه عشقم میرسم یا نه کی میرسم زن میگیرم یا نه شوهر میکنم یا نه پولدار میشم یا گدا اخه مگه رمال سایته!؟؟ اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️ 1404/05/15 | 20:46 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رفیق_صدساله عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 780 بخاطر اینکه انقد تاپیکهای چرت میزنن که واسه اینا شده سرگرمی یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند
1coco1 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1051 رمال سایت😂 والا بخدا😐یارو میگه خوشگلم یا زشت حدس بزنینیا بزرگترام الان بدتر شدن بچم دختره یا پسر😐اخه ما از کجا بدونیممممم اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️
1coco1 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1051 اسمشم گذاشتن حس ششم افرین دقیقا😂 اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️