2777
2789
عنوان

یکم نسنجیده حرف زدم

60 بازدید | 4 پست

دیشب داداشمو زنداداشم خونمون بودن (تو عقدن قراره مهر عروسی بگیرن) هوا خیلی گرمه فراره بعد عروسی من برم تو اتاق داداشم چون خنک تره تازگیا خونشون آماده شده من به شوخی گفتم برو خونتون دیگه من گرممهههه اونم با یه بیلاخ جوابمو داد و گفت بیا خونرو تمیز کن ده روز زوتر اتاقو خالی میکنم بعد مامانم گفتن باید اتاق خودتم واسه امید آماده کنی بعد من به شوخی گفتم مگه بعد عروسیم میخواد اینجا بمونه اصلا با منظور نگفتم ذهنیتم مثل خودمون بود که فقط واسه شب نشینی هفته ای یکی دوبار می‌رفتیم خونه مامان بزرگم اصلا قصدی نداشتم تازه خوشحالم میشم بیان اینجا زنداداشم خیلی خوبه جای خواهرمه ولی خب خیلی به حرفا توجه می‌کنه ممکنه ناراحت شده باشه به نظرتون؟ آخه ۱۶ سالمه اونقدر زیاد نیست سنم که فکر کنن تو فاز تیکه انداختن و اینام به نظرتون پیام بدم عذر خواهی کنم؟دوست ندارم ناراحت شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم والا به نظرت نیاز نیست عذر خواهی کنم؟ بنی پیام بدم بگم منظوری نداشتم و اینا

نه اصلا! زیادی حساسی چیزی نگفتی بهخدا تو با داداشت بودی خواهر برادرا زیاد شوخی دارن