من فهمیدم قبلا شوهرم خیانت میکرده تو بدترین شرایطم که بیماری پسرم کمرم شکونده بود فهمیدم ولی حالم اصلا خوب نیست اصلا نمیتونم شوهرم ببخشم غصه بچه ام هست چیکار کنم که حالم بهتر بشه حالم خیلی بده چرا خدا همه دردا به من داد مگه من چیکار کرده بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشااله که خوب شه اخه گفتید هرچی مشکله برای منه الان خیانت یه جوری شده که دیگه مشکل حساب نمیشه،،، رو ...
میدونی گفتم چرا فقط برای منه ،پسرم مریضه ،خودم ناقلم اون روز که میخواستم جواب آزمایش بگیرم دستام یخ زده بود جواب که گرفتم از آزمایشگاه تا خود خونه گریه کردم بعد اون رم لعنتی پیدا کردم ،کارم نتونستم ادمه بدم تو این سه ساله گذشته همش بد اوردم
انشااله که خوب شه اخه گفتید هرچی مشکله برای منه الان خیانت یه جوری شده که دیگه مشکل حساب نمیشه،،، رو ...
مریضی اره هست ولی نه هر مریضی یه بیماری نادر کشنده که هیچ درمانی نداره با همه بدن بچم کار داره این واقعا تحملش برای من مادر که سنم کمه غریب تنها هستم خیلی سخته