2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن والان طرف درست شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یعنی فکر میکنی فقط به شما خیامت شده؟؟ هشتاد و پنج درصد بهشون خیانت شده تو متاهلین

نه فکر نمیکنم به من شده میگم من بابت این موضوع چون بچم بیمار هست شکستم همین خواستم باهتون درد دل کنم 

من نه بخشیدم نه فراموش کردم فقط بخاطربچه موندم زندگی میکنم الانم مهم نیست بدونم خیانت میکنه یا نه

دمت گرم خیلیا مثل تو دارن زندگی میکنن خدا باید به همچین زنهایی افتخار کنه👏👏

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️
من که خیلی بهم سخت گذشت زمستون من فهمیدم چهار پنج بار تنگ نفس شدم رفتم زیر سرم

منم 15ساله شرایطم همینه وای فقط به خاطر بچهام تحمل میکنم. وهمه چیو سپردم. دست خدا 

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️
نه فکر نمیکنم به من شده میگم من بابت این موضوع چون بچم بیمار هست شکستم همین خواستم باهتون درد دل کنم

انشااله که خوب شه 

اخه گفتید هرچی مشکله برای منه 

الان خیانت یه جوری شده که دیگه مشکل حساب نمیشه،،، 

روزی فقط ده تا تاپیک اینجا خیانته،، 

میخوام بگم این مشکلات برای همه هست 

خیانت،، مریضی،،، زیاد غصه نخور

انشااله که خوب شه اخه گفتید هرچی مشکله برای منه الان خیانت یه جوری شده که دیگه مشکل حساب نمیشه،،، رو ...

میدونی گفتم چرا فقط برای منه ،پسرم مریضه ،خودم ناقلم اون روز که میخواستم جواب آزمایش بگیرم دستام یخ زده بود جواب که گرفتم از آزمایشگاه تا خود خونه گریه کردم بعد اون رم لعنتی پیدا کردم ،کارم نتونستم ادمه بدم تو این سه ساله گذشته همش بد اوردم

انشااله که خوب شه اخه گفتید هرچی مشکله برای منه الان خیانت یه جوری شده که دیگه مشکل حساب نمیشه،،، رو ...

مریضی اره هست ولی نه هر مریضی یه بیماری نادر کشنده که هیچ درمانی نداره با همه بدن بچم کار داره این واقعا تحملش برای من مادر که سنم کمه غریب تنها هستم خیلی سخته