2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن والان طرف درست شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 132 پست
به دلایلی باید بیارم اگه نیارم کار خونه که بدبختی به دست آوردم میافته دست کسای دیگه میخوام با ای وی ...

وایییی نههههه 

بچه دوم چه گناهی کرده ؟؟

چرا متوجه نمیشی اوون مسیول نیست 

زندگی من و برادرم و خواهرم به خاطر برادر کوچیکم معلولیت داره و ۲۷ سالشع سیاه شده 😔😔😔

خیلی خودخواهین ببخشیدا خیلییییییی بی فکر و خود خواهین 

۲۰ سال دیگه نفرین همراهتون هست 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای خونه بچها خرج میکنه برای خودم خرج میکنه ولی خیلی نه ولی برای بچها بی نهایت خرج میکنه

خوب عزیزم بجای سریع طلاق گرفتن ازش پول بگیر برو کلاس و باشگاه و تو هم به خودت برس کارت بهش نباشه فقط خرجتو بده

خوب عزیزم بجای سریع طلاق گرفتن ازش پول بگیر برو کلاس و باشگاه و تو هم به خودت برس کارت بهش نباشه فقط ...

اره خودم همین کار میکنم چون هزینه درمان پسرم زیاده دیگه به خودم هزینه کلاس وباشگاه نمیده 

خوب عزیزم بجای سریع طلاق گرفتن ازش پول بگیر برو کلاس و باشگاه و تو هم به خودت برس کارت بهش نباشه فقط ...

من طلاق نمیخوام که دارم زندگی میکنم باهاش ولی خوب دیگه مثل سابق نیستم الویت هام عوض شده

وایییی نههههه بچه دوم چه گناهی کرده ؟؟چرا متوجه نمیشی اوون مسیول نیست زندگی من و برادرم و خواهرم به ...

اخه به توچه چون زندگی شما خراب شده قراره بچهای منم زندگیشون خراب بشه  اولا که من پسرم خودش داداش میخواد ،دوما قرار نیست داداش کاراش انجام بده لازم باشه براش پرستار میگیرم نمیخوام تنها باشه بعدشم این زندگی شخصی منه به شما که ربطی نداره که میگی من خود خواهم یعنی هرکی بچش مریض شد نباید بچه بیاره چون خود خواه وبی فکر 

وایییی نههههه بچه دوم چه گناهی کرده ؟؟چرا متوجه نمیشی اوون مسیول نیست زندگی من و برادرم و خواهرم به ...

شما که دانشجوی دکترا هستی لطف کن یه سرج کن بیماری دوشن بعد متوجه میشی که اگه درمانش نیاد پسر من نمیتونه زنده بمونه اصلا که بیافته رو دست خواهر برادرش وقتی از هیچی زندگی من خبر نداری برای چی قضاوت میکنی که من خود خواهم یا بی فکر 

شما که دانشجوی دکترا هستی لطف کن یه سرج کن بیماری دوشن بعد متوجه میشی که اگه درمانش نیاد پسر من نمیت ...

تازگیا یه فیلم دیدم که چون خون بند ناف رو ذخیره نکرده بودن فقط خون بند ناف خواهر برادر بچه تنها راه درمان بود

خدا شفاش بده پسرتو

تازگیا یه فیلم دیدم که چون خون بند ناف رو ذخیره نکرده بودن فقط خون بند ناف خواهر برادر بچه تنها راه ...

انشالله اره بعضی از بیماری‌ها با سلول های بند ناف درمان میشن