2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا این همه خوردی؟😳

بیشتر از سه تا توی یه روز مگه میشه اصن

خیلی شیرینه دل میزنه خب

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

ن بابا لاغرم میشی خخخ

من اوایل بارداری روزی ۵ ۶ تاخرما میخوردم قندم لب مرز بود ازمایش دادم‌دیگه کلا حذفش کردم تاالان ک ماه ۹ ام نخوردم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هر خرما ۲۰ کالری شما نزدیک ۱۰۰۰ کالری ازش خوردی ضمن اینکه قند داره و حداکثر قند روزانه ۹ واحده شما ۴ ...

از این خرما دو رنگه هاس 

رطب فک کنم کالریش کمتره 

ولی خب راس میگی شما 

دیگه میخوام کمتر بخورم 

باورت میشه کل سال منتظرم تابستون شه رطب بیاد 

ن بابا لاغرم میشی خخخمن اوایل بارداری روزی ۵ ۶ تاخرما میخوردم قندم لب مرز بود ازمایش دادم‌دیگه کلا ح ...

منم خرمای اونجوری شیرخ دار سیاه نمیتونن بیشتر دو سه تا بخورم اینا که خوردم رطبه

ولی خب منم پیش دیابتم باید رعایت کنم

منم خرمای اونجوری شیرخ دار سیاه نمیتونن بیشتر دو سه تا بخورم اینا که خوردم رطبهولی خب منم پیش دیابتم ...

رطب شیرینش زیاد تره که.

۴۰ تا واقعا زیاده 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
منم خرمای اونجوری شیرخ دار سیاه نمیتونن بیشتر دو سه تا بخورم اینا که خوردم رطبهولی خب منم پیش دیابتم ...

منم رطب بود خوردم

یاابلفظ پیش دیابتی و۴۰ تاخرما خوردی توروخدا ب خودت رحم کن وقتی ب من گفتن لب مرزه .. هیییچی لب نزدم چراانقدر بیخیالی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.