2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت بشم دیوونه شدم

166 بازدید | 15 پست

برادرشوهرم دوس داره به قول معروف سنتی ازدواج کنه خلاصه انگار خواهر مادرشوهرم یه دختر معرفی کرده رزیدنت(دانشجو تخصص)پوست و مو هست می خوان اوایل شهریور برن خواستگاریش یعنی قبل عروسی من که ۱۲ شهریور هست.حالا من دیشب خونه شون شام دعوت بودم نمی دونم منظور داشت یا نه ولی داشت به برادرشوهرم می گفت خداروشکر از شهر خودمونن رفت و آمد برای ما کمتره(من از یه شهر دیگه ام) و اینکه خیلی خوبه تخصص پوست و مو می خونه میگن سال دیگه تمومه می تونیم کمکش کنیم بره توو کلینیک داداشت کار کنه(یعنی کلینیک همسر بنده)زنیکه بی شعور گاهی وقتا واقعا شعورش رو از دست میده اون کلینیک رو من می خوام برم توش کار کنم روانی خیلی عصبی شدم از حرفش...ادامه داره تورو خدا آرومم کنید.

جواب دادم مادر جون من می خوام برم اونجا قسمت زیباییش رو به دست بگیرم میگه حالا تا تو می خوای بری اونجا اون می تونه بره اونجا کار کنه اینم اضافه کنم درحال حاضر توو قسمت زیبایی یه پزشک آوردن رو کرده به همسرم میگه سال دیگه زن داداشت میاد اون پزشک رو تسویه حساب کن زن داداشت بیاد زنیکه روانی...خودش می تونه من فعلا به عنوان زیردست اون پزشک کار می کنما می خواد بره من زیردست عروس اون یکیش چه احمقی هست واقعا...بی شعور سر خواستگاریم یه هفته بعدش هم بهم گفتن اگه می خوای بری توو کلینیک پسرم کار کنی برای عروسی کمکتون نمی کنیم.از اولش چشم دیدن اینکه با همسرم برم اونجا کار کنیم کنار هم نداشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین داری حسادت میکنی ولی نمیدونم چرا

فک کنم خودتم پزشکی نه؟

ولی از این جهت که بره کلینیک شوهر شما خیلی راحت و بدون اعصاب خوردی بگین قراره خودم برم همین

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
مگه چی گفته یه پیشنهاد داده واقعاً شما چرا دوست داری این همه توهین کنی به کسی که جای مادرته

ادامه رو بخونین متوجه میشین چطور دوس داره خون به جیگرم کنه همین الانش هم یه پزشک هم داره اونجا کار زیبایی می کنه میگه سال دیگه اون بره زن داداشت بیاد

جواب دادم مادر جون من می خوام برم اونجا قسمت زیباییش رو به دست بگیرم میگه حالا تا تو می خوای بری اون ...

ذهنتو درگیر نکن

به شوهرت بگو قراره من بیام به هیچ عنوان قبول نمیکنیم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
این همه زحمت بکش پسرت پزشک بشه کلینیک داشته باشه،اون وقت عروست نیومده فحش کشت کنه چون فقط یه پیشنهاد ...

😐😐😐همین الانش داره یه پزشک اونجا کار می کنه چون من هنوز نمی تونم برم اونجا خودش هم می دونه دوسال دیگه جای منه میگه اون رو رد کنه زن داداشت بیاد من زیردستش بشم مطمئنم بعدش هم که پاگیر شد میگه بمونه و من زیر دستش بشم

😐😐😐همین الانش داره یه پزشک اونجا کار می کنه چون من هنوز نمی تونم برم اونجا خودش هم می دونه دوسال ...

خوب وقتی که جاری متخصصه،چه اشکالی داره

هر موقع هم خودت اومدی مطمئناً اون خودش دیگه می‌دونه باید بره اگه شما متخصص هستید

خوب وقتی که جاری متخصصه،چه اشکالی دارههر موقع هم خودت اومدی مطمئناً اون خودش دیگه می‌دونه باید بره ا ...

قطعا بیاد اونجا دیگه نمیره اونجا کارش گسترش داده بذاره بره

خوب وقتی که جاری متخصصه،چه اشکالی دارههر موقع هم خودت اومدی مطمئناً اون خودش دیگه می‌دونه باید بره ا ...

عزیزم با خداروشکر که عروسمون از شهر خودمونه برای رفت و آمد اذیت نیستیم شروع کرد تا به اینجا رسید...

قطعا می خواد جیگر من خون کنه با حرفاش

نظرشوهرت چیه

میگه نمی دونم چطور بگم نمی خوام بیاد اونجا چون تو ناراحت میشی از طرفی اگر بگم دلخوری پیش میاد قطعا توقع می کنن که توو کلینیک استخدامش کنم

خیلی عصبیم باید خودش می فهمید این حرفا رو نزنه که توقع اونم بیشتر بشه به خودش هم انگار گفته پسرم کلینیک داره برای خودشیرینی پیش خانواده دختره

میگه نمی دونم چطور بگم نمی خوام بیاد اونجا چون تو ناراحت میشی از طرفی اگر بگم دلخوری پیش میاد قطعا ت ...

خب شوهرت بگه موقت بیا ولی بعدکه خانمم بیاد فکر جاباش براخودت،ازالان بگه بهشون

۷۵.۹۲۸۰