2777
2789

برای ثبت نام دانشگاه کاردانی و کارکشناسی و..اینا میاره 

برای کسی که میخواد برای ترم اولش ثبت نام کنه کدومو میزنن؟؟ کاردانی؟؟؟

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بستگی داره کنکور سراسری بوده باشی یا کنکور کاردانی بچه های هنرستان.

بر اساس سوابق میخواستم 

پیش ثبت نام اومده بود

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

😐 سوالت برام نامفهومه

برای ثبت نام مقطع تحصیلی میخواد کاردانی کارشناسی و..

دیپلم دارم من چی باید بزنم 

منظورش چیه یکم اطلاعات میخوام 

تا مقطعی که فعلا میخوای درس بخونی میگن یا مقطع فعلیت؟

اطلاعات و توصیه و اینا از دانشگاه چی دارین بدین 

بر اساس سوابق میخواستم پیش ثبت نام اومده بود

چه رشته ای میخوای ثبت نام کنی؟

هر رشته ای مشخصه تا مقطعیه، بعضیا را نوشته مثلا کاردانی الکترونیک، یکیو نوشته کارشناسی معماری.

به این ربط نداره که تو تا چقدر میخوای ادامه بدی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
برای ثبت نام مقطع تحصیلی میخواد کاردانی کارشناسی و..دیپلم دارم من چی باید بزنم منظورش چیه یکم اطلاعا ...

چیزی که میخوای بخونی

کاردانی همون فوق دیپلم که دوساله 

کارشناسی همون لیسانس که چهارساله 

چه رشته ای میخوای ثبت نام کنی؟هر رشته ای مشخصه تا مقطعیه، بعضیا را نوشته مثلا کاردانی الکترونیک، یکی ...

روانشناسی 

زده بود مقطع کارشناسی 

این یعنی میتونم برم یا نرم

چیزی که میخوای بخونی کاردانی همون فوق دیپلم که دوساله کارشناسی همون لیسانس که چهارساله

میدونم .اینه منظورش دیگه ؟خیالم راحت شه

کارشناسی

این مقطع رشتمو داشت 

بنظرت میتونم برم

بله دیگه مقطع و رشته ای که میخوای بخونی رو انتخاب میکنی

مرسی عزیزم 

بعد امکان ویرایش هس؟ مثلا اگه خواستی بیشتر بخونی 

برای ثبت نام مقطع تحصیلی میخواد کاردانی کارشناسی و..دیپلم دارم من چی باید بزنم منظورش چیه یکم اطلاعا ...

دیپلم به احتمال زیاد

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

2790
2778
2791
2779
2792