2777
2789
عنوان

خیلی خودمو حقیر کردم عصبی اممممم

246 بازدید | 20 پست

من بخاطر خرید خونه تمامه طلاهام رو فروختم ماه پیش شوهرم برام یه سرویس خرید ۱۵ میلیون کم داشت از شوهر خواهرش قرض کرده بود و این ماه قرضش رو پس داد 

امشب دختر دایم زنگ زده بود و گفت که شوهر خواهر شوهرم زندانه و....شش ماهی میشه میخواست با من در میون بزاره و مطمعن بشه از صحته خبر(صمیمی هستیم)منم از دهنم پرید گفتم ن دو ماه پیش باهاش ازش پول قرض کردم دیشب شوهرم زنگ زد بهش حالش خوب بود و زندان اینا دروغه 

😐بعد دختر دایم گفت برا چی قرض کردی چه چیز جدیدی خریدی ؟؟ منم دلم نمیخواست بدونه طلا خریدم از الکی گفتم  همینجوری پول لازم بودیم 

یهو دختر دایم برگشت گفت حالا تو این بی پولی و فلاکت همش بچه بیار و زایمان کن 😐😐منم گفتم ماشاالله بچه هام خوش برکتن و صاحب روزی و ملک این چرت پرتا چیه میگه اونم ساکت شد 

الان حس خود تحقیری دارم ای کاش پز میدادم و میگفتم طلا خریدم فکر نکنه بی پول شدیم و همش لنگیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خودم ابرو خودم رو بردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه دختر دایی فضولی!

اول که زنگ زده خبر زندان رفتن فلاتی رو ته و توشو درآره

بعدم واسه پول قرض گرفتن دو نفر دیگه دهنشو باز کرده

و در آخر وارد حریم خصوصی و تصمیم یه زوج شده

همون بهتر که نگفتی پول برای چی بود وگرنه برا اونم پشت سرت صفحه می ذاشت

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

اون بی شخصیتی خودشو نشون داده اصن گیریم طرف وضعش خراب اینو میتونه قبل بچه بگه ن وقتی طرف بچه داره

نمیفهمم 

حالا من خودمو دست پایین اوردم اون چرا باورش شدع😂😂🤦🏻‍♀️

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

حالا اون که بی شخصیته ولش کنولی الان اخه کی پول قرض میکنه ، طلا بخره؟ مگه واجبه؟ دستت و پیش بقیه درا ...

یه ماهه پس دادیم تو این یک ماه طلا از ۶۸۰۰ به ۷۶۶۰ رسید حیف بود بخاطر ۱۵ تومن خریدم رو عقب مینداختم

شوهر خواهر شوهرمم کم بش محبت نکردیم هر زمان پول خواسته ماهم بهش دادیم 

دست درازی نیس ک  قرضه پس میدی !!!!

باید ادم فامیل ب درد هم بخوره