2777
2789
عنوان

شوهرم هپاتیت ب داره دخترم

797 بازدید | 31 پست

رفته حمام خواسته پشه رو دیوار و بکشه یهو دستش کشیده شده به 

ریش تراش اون خون اومده  از انگشتش

چیکار کنم 

ممکنه بگیره؟

الان فقط حالت تهوع عصبی دارم نمیدونم چیکا کنم

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

خب زود ببرش دکتر پیشگیری کنند واکسن بزنند ولی فکر کنم ویروس تا چند ساعت رو وسیله زنده باشه حالا دکتر ببر ضرر نداره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین‌ الان ببریش‌‌دکتر بهتره

همین دکتر عمومی؟

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

بچه های جدیدفک کنم واکسنشومیزنن براشون

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بچه های جدیدفک کنم واکسنشومیزنن براشون

نمیدونید ویروس چقدر زنده میمونه 

نزدیک ۱۵ روز پیش اونجاست ریش تراش

وا؟مگه میشه با یه تیغ بچه هپاتیت بگیره؟سابقا که ایدز راه انتقالش بود بعدم شما نترسیدی که به بچت ارث ...

مگه ارثیه؟

ببر بیمارستان...هر جا که فکر میکنی نزدیک تره ولی حتما ببر خودت خیالت‌ راحت میشه

مممنونم باشه

شوهردوست منم هپاتیت داره بچش تیغی که باباش استفاده کرده برداشته دستش خون اومده بردش دکترازمایش داده گفتن جوابش شش ماه دیگه میاددوست منم خیلی نگرانه انشالله که مشکلی برای بچه ی دوستم وشما پیش نیاد همسرتون بایدخیلی مواظب وسیلهایی که استفاده میکنه باشه دم دست نزاره

نمیدونید ویروس چقدر زنده میمونه نزدیک ۱۵ روز پیش اونجاست ریش تراش

نمیدونم ولی برین اورژانس خیالت راحت میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ببر بیمارستان براش ایمونوگلوبین هپاتیت ب رو میزنن و بعدشم واکسناشو کامل باید بکنه دخترت

یک واکسن بدو تولد برای بچه میزنن ولی هپاتیت ۳ دوزباید بگیره تا ایمن شه

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

شوهردوست منم هپاتیت داره بچش تیغی که باباش استفاده کرده برداشته دستش خون اومده بردش دکترازمایش داده ...

انشالله هیچی نشه بچه

ممنونم از شما