2777
2789

بعد از هر وعده غذایی عذاب وجدان شدید دارم ولی نمیتونم از برنج و شیرینی و نوشابه بگذرم غذاهای گیاهی و رژیمی سیرم نمی کنن از خودم بدم میاد

اصفهان من نصف جهان من 💗

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیج دکتر محمدپور رو توی اینستا ببین که خوردن نوشابه و شیرینی و اینا چه بلایی سر بدن میاره

اشتهات میره😄

بخاطر خودت رژیم بگیر چون خدایی نکرده اگه برات مشکلی پیش بیاد خودت اذیت میشی نه کس دیگه

من قدم۱۵۵ وزنم ۵۲ پرخوری میکنم خودمم اسکینی دوست دارم توخونه هرروز یه ربع ورزش میکنم که جبران کنم😂

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

سلام عزیزم اگه مایل بودی کالری شماری گروهی انجام بدی کنار دوستای نی نی سایتی .به من بگو ببرمت گروه .

گروهمون تو پیام رسان سروشه .دوست داشتی خبرم کن

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

وای چقدر بدم میاد از برنج و نوشابه و نونچطور واقعا میتونید اینارو بخورید

😐😐😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding