2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مو روغن سیاه دونه و بادام تلخ میزنم خیلی خوبه.برای پوستمم روغن هسته زردآلو میزنم و خیار یخ‌زده.

چ زمانی میزنی  و اینک روعن هسته زردآلو  خودت میدی بیرون درمیارن یا میخری؟؟؟

تونر ویتالیرا روی پد آرایشی بعد از آشپزی و یا قبل آرایش باعث زدودن آلودگی و چربی از پوست من میشه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

جوشونده رزماری برا مو

تا کی باید استفاده بشه من اسپری کردم هرروز بزنم به موهام یا بعد از استحمام بعد به ساقه مو هم میزنن یا فقط ریشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

پوستم خشکه اطراف صورت و گوش و بیبینیم پوست میده اگه آبرسان نزنم‌. چیکار کنم

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

آداب غذا خوردن چیا هست

من طب اسلامیشو بهت میگم که خب طب جدید هم قبولشون داره

رو به قبله بشینی

بسم الله بگی قبل غذا

لقمه ها رو کوچیک کوچیک برداری

مختلفات جز سبزی و زیتون نخوری بین غذا

اب  و مایعات بین غذا نخوری

غذا رو اروم و با ارامش کامل بجوی و هی قورت ندی غذا رو

تا وقتی گرسنه نیستی غذا نخوری

وقتی هم غذا میخوری قبل ازینکه میدونی بناست سیر بشی از غذا دست بکشی .مثلا سه تا قاشق قبل ازینکه حس سیری کامل و حس سنگینی بهت دست بده تموم کنی. و بهتره برا اینکار  مقدار غذایی که تقریبا میدونی رو جدا کنی که یهو به خودت نیای و ببینی باز اون حالت سیری کامل رو داری.

اگرم میتونی ناهاار ور حذف کن...صبحانه و شام بخور 

شام هم سر شب بخور صبحانه هم اول صبح ظهر هم با میوه به بدنت انرژی برسون

کف سرمم خشکه موهامم فرش وز و خشک و موخوره 

شامپو آرگان مارک مکس لیدی خوبه؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

جدی چقدر میزنی از هر کدوم قشنگ توضیح بده تو نتیجه دیدی

بله یه روز درمیون میزنم 

کاری نداره یه قاشق ماست با یه قاشق نشاسته ذرت قاطی کن نیم ساعت بزار رو صورتت بمونه با آب سرد بشور صورتتو بعد چند بار نتیجش رو میبینی 

پوینت چی هست چه مشکلی داره و چقدر از هر کدوم چه جوری کجا مو میزنی توضیح بده میگن سر طبع داره و روغن ...

پوستم خشک و حساسه.

روغن سیاه دونه رو قبل حموم میزنم به ریشه ی موهام و بادام تلخ رو بعد حموم وقتی موهام خیسه میزنم به ساقه.

نمیدونم والا ما خانوادگی استفاده میکنیم خوب بوده برامون

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

چ زمانی میزنی و اینک روعن هسته زردآلو خودت میدی بیرون درمیارن یا میخری؟؟؟

شبا قبل از خواب میزنم.

من بابام عطاری داره خودش روغن میگیره. فکر کنم بیشتر عطاری ها داشته باشن یا میتونی خودت هسته زردآلو ببری برات روغن بگیرن

پوستم خشکه اطراف صورت و گوش و بیبینیم پوست میده اگه آبرسان نزنم‌. چیکار کنم

منم دقیقا همینجوریم. تازگیا بعد از اینکه آبرسان میزنم روغن هسته زردآلو هم میزنم خیلی بهتر شد پوستم . روغن بادام تلخ هم خوبه