barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 عنوان گالری والا 😞😞😞💔💔💔 115 بازدید | 14 پست من ده دوازده میلیون خرید کردم از سایتش حالا اتفاقی تو نی نی سایت دیدم کلاهبرداری بوده و محصولاتشون فیکهحالا چیکار کنم کسی تجربه ای نداشته؟؟پولم برنمیگرده یا خدا ☹️☹️☹️ کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲 1404/05/11 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 امکان نداره مگه میشه با این همه فالوور😭💔 کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 همین که لوازم آرایشی بهداشتی داره ؟ آره کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37390 آره خیلی تو اینستا که تبلیغ میکنن یه خانم سفید چشم رنگی هم هست که مرتب تبلیغشو میکنه فکر نمیکنم تقلبی باشه البته من خرید نکردم ولی خب تخفیفاش عجیبه یه خورده
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 خیلی تو اینستا که تبلیغ میکنن یه خانم سفید چشم رنگی هم هست که مرتب تبلیغشو میکنه فکر نمیکنم تقلبی ب ... یه سرچ بکن تو نی نی سایت همممه میگن فیکه آخ قلبم 😔😔😔 کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37390 یه سرچ بکن تو نی نی سایت همممه میگن فیکه آخ قلبم 😔😔😔 آره الان دیدم 😢😢😢
itshani عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 787 الان محصولاتش برات اومده که ببینی فیکه یانه اصلا کد رهگیری بهت دادن سلام گشنمه خدافظ.
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 الان محصولاتش برات اومده که ببینی فیکه یانه اصلا کد رهگیری بهت دادن ده روز گذشته نفرستادنسایتشم باز نمیشه 💔 کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲
itshani عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 787 استوری جدیدشو دیدی گفت با فیل ..ترشکن برید تو سایت برا پیگیری هم ی شماره واتساپ دادخودم تازه فهمیدم این شاپ وجود داره🤣🤣🤣 سلام گشنمه خدافظ.
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 استوری جدیدشو دیدی گفت با فیل ..ترشکن برید تو سایت برا پیگیری هم ی شماره واتساپ دادخودم تازه فهمیدم ... وای خیلی ناراحتم کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 استوری جدیدشو دیدی گفت با فیل ..ترشکن برید تو سایت برا پیگیری هم ی شماره واتساپ دادخودم تازه فهمیدم ... سلام من خریدم رسید همه محصولاتش اصل بودنفقط فککنم چون تخفیف زده بودن و تعداد سفارشاسون بالا بود دیرتر ارسال کردن تعجب کردم از اون همه نظر منفی تو نی نی سایت 😕 کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 الان محصولاتش برات اومده که ببینی فیکه یانه اصلا کد رهگیری بهت دادن سلام من خریدم رسید همه محصولاتش اصل بودنفقط فککنم چون تخفیف زده بودن و تعداد سفارشاسون بالا بود دیرتر ارسال کردن تعجب کردم از اون همه نظر منفی تو نی نی سایت 😕 کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 همین که لوازم آرایشی بهداشتی داره ؟ سلام من خریدم رسید همه محصولاتش اصل بودنفقط فککنم چون تخفیف زده بودن و تعداد سفارشاسون بالا بود دیرتر ارسال کردن تعجب کردم از اون همه نظر منفی تو نی نی سایت 😕 کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲
barayeazadiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 485 خیلی تو اینستا که تبلیغ میکنن یه خانم سفید چشم رنگی هم هست که مرتب تبلیغشو میکنه فکر نمیکنم تقلبی ب ... سلام من خریدم رسید همه محصولاتش اصل بودنفقط فککنم چون تخفیف زده بودن و تعداد سفارشاسون بالا بود دیرتر ارسال کردن تعجب کردم از اون همه نظر منفی تو نی نی سایت 😕 کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲