سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1085 عنوان بچه ها من دلم برا آقا خیلی تنگه 83 بازدید | 7 پست دلم کربلا میخواد بچه هاقلبم اونجاست و خودم اینجا..💔میشه امسال هر کی رفت به نیتم حتی شده یه قدم برداره؟اگر هم نرفتید میشه تو دعا یا زیارت عاشورا هاتون اسمی از من ببرید؟ یه دنیا ممنونم :))) نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید 1404/05/10 | 23:46 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آه۱ عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2154 من اگر خدا بخواد میرم و حتما از طرفت چند قدم برمی دارمالهی حاجت روا بشی خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
آه۱ عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2154 فقط یه اسم بگو خخخ بگم به نیت سوسک اعظم ؟! خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1085 من اگر خدا بخواد میرم و حتما از طرفت چند قدم برمی دارمالهی حاجت روا بشی خیلیییی ممنونم ازت مهربون🥺🤍🤍انشاءالله حاجت روایی خودت نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1085 فقط یه اسم بگو خخخ بگم به نیت سوسک اعظم ؟! عزیزم😁🤍بهش بگو همونی که دلش برات خیلی تنگهمنو یادشونه فکر کنم🥺💔 نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
آه۱ عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2154 عزیزم😁🤍بهش بگو همونی که دلش برات خیلی تنگهمنو یادشونه فکر کنم🥺💔 باشهاونجا هم یادی از نی نی سایت کنیم... خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
آه۱ عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2154 عزیزم😁🤍بهش بگو همونی که دلش برات خیلی تنگهمنو یادشونه فکر کنم🥺💔 لیست نوشتم از ملتمسین دعا ،اسم شما رم اضافه کردم ولی ناچار برا اینکه یادم نره منظور کیه نوشتم سوسک اعظم خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1085 لیست نوشتم از ملتمسین دعا ،اسم شما رم اضافه کردم ولی ناچار برا اینکه یادم نره منظور کیه نوشتم سوسک ا ... ممنون عزیزم نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید