2777
2789
عنوان

ازشوهرم نفرت دارم

938 بازدید | 44 پست

توخونه اصلا باهاش حرف نمیزنم،خیلی کم ،خیلی اذیتم کرده از روز اول دنبال این بود  پای خانوادمو ازاینجا ببره آخرم کاری کرد هیچکدوم نمیان خونم،همیشه طرفدار مادروخواهراشه، هروقت دعوا کنم همه جا جار میزنه میگه ،نمیدونم آخراین زندگی چی میشه به شدت ازطلاق میترسم،خانوادم میگن طلاق بگیر ولی یه پسر پنج ماهه دارم نمیتونم ،شوهرمم با حرف زدن درست نمیشه خیلی لجباز ونافهمه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی همسرت این طوری هستش 

چرا بچه دار شدی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

عزیزم این جنگ که به نفع هیچ کسی نیست. نمی شه مشاوره برید؟ ببینید کمکی می شه یا نه؟ چند وقته با هم صحبت نمی کنید؟

اگر قرار باشه جدا باشی خیلی بهتره وقتی سن بچه کمه جدا بشی.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

عزیزم یکی رو میشناسم سرکتاب باز میکنه خیلی درسته بقران

اون قرآن به کمرت بزنه که می یایی تو تاپیک کسانی که توی حالت بیچارگی هستند این چیزها رو تبلیغ می کنی. کاش این سایت در و پیکر داشت امثال شما رو حذف می کردند. گزارش زدم. لطفا بقیه هم بزنید. 

بهش میگم بریم مشاور نمیاد

بودن توی خونه ی همسرت هیچ نفعی برات داره؟

اگر من ازش بپرسم چرا با خانومت قهری الان چی می گه؟
شما با خودش مشکلی داری؟ یا فقط به خاطر خانواده هاست؟