2777
2789
عنوان

این دهه نودیا چقد بی ادبن😐

1660 بازدید | 99 پست

حالا همشون نه ولی اکثرا کافیه ی ذره رو بهشون بدی سوارت شن..خیلی ام جدی ام باهاشون کتکمم میزنن و ادمو میخوان قورت بدن😐😐😐این نفرچندمه میبینم بی ادبه مادره خودش ماه ولی بچه...نمیدونم سر تربیت شون وقت نمیذارن یاکلا جامعه و مدارس ب چخ رفتن

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا فکر میکنن هرچی بی ادب تر به قول خودشون شاخ تر

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

من بیشتر از رفتار بعضی از دهه هشتادی ها ناراحتم .

دیگه اصلا براشون احترام به بزرگتر معنایی نداره .فکر میکنن رُک بودن یعنی بی حرمتی.

حالا دهه نودیا که بچه ان

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

متاسفانه جو مدارس خرابه ایناهم تاثیر پذیری روشون بالاست و از طرفی م خیلی زود  وارد فضای مجازی شدن اینا همش باعث میشه تربیت شون خراب شه 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

من بیشتر از رفتار بعضی از دهه هشتادی ها ناراحتم .دیگه اصلا براشون احترام به بزرگتر معنایی نداره .فکر ...

دهه نودیا بزرگترین شون ۱۴سالشه کجا بچه ان

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛