2777
2789
عنوان

این دهه نودیا چقد بی ادبن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 99 پست
باشه گوگولی خودتم بخور هنوز بچه ایدختر من خانمیه برا خودشخودشو با بچه ۵ ساله یکی نمیبینه

🤣 خدایش هر جیزی سن خودشو داره  سن خانوم بودن ۲۵ ب بالاس  چرا نمی زاری بچگی کنه 

.

من بیشتر از رفتار بعضی از دهه هشتادی ها ناراحتم .دیگه اصلا براشون احترام به بزرگتر معنایی نداره .فکر ...

دهه هشتادیا چیه هی جمع می‌بندید 

ما هم کم خون دل نخوردیم از رفتارای شما خودتونو فقط عقل کل میدونید 

خوبه منم بگم همتون عقب مونده اید و هیچی حالیتون نیس ؟جمع نبندید همرو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من گفتم بلوغ ذهنی؟؟چرا فقط بلدین سفسطه کنید ؟؟بچه تا ۵ سال آزاده هرجا هر کاری خواست کنه اونم نه هرکا ...

حالا چرا انقد عصبی ای به خودت مسلط باش😐

ما دهه شصت هفتادیا هم از نظر دهه چهل و پنجاییا پررو و زبون دراز بودیم

تغییرات فرهنگی جامعه بی تاثیر نیس روی رفتار و کردار بچها

بی تربیتی رو خودمم نمیتونم هضم کنم ولی باقی رفتاراشون تا حد زیادی تحسینشون میکنم اینکه مثل ما گوش به فرمان باشن از خواسته هاشون چه رفتاری و برخوردی، چه پوششی چه رفت‌و آمدی و غیره در غل و زنجیر نیستن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دهه هشتادیا چیه هی جمع می‌بندید ما هم کم خون دل نخوردیم از رفتارای شما خودتونو فقط عقل کل میدونید خو ...

گفت «بعضی» دهه هشتادیا

نگف همه که !

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

🤣 خدایش هر جیزی سن خودشو داره سن خانوم بودن ۲۵ ب بالاس چرا نمی زاری بچگی کنه

سن خانم بودن از نوجوانی یعنی همین ۱۰ سالگی به بعد میشه دخترم تو ۱۲ سال هست حد و مرز خودش رو میدونه مادرهای سهل انگار باعث افزایش تجاوز میشن ولی دیگران یه دختر که اندامش داره زنانه میشه رو بچه نمببینن

لطفا دیگه ریپلای نکن چون من قصد قانع کردنت رو ندارم و سطح فکرت هم با سنت انشاءالله بالا میره پس الان خوش باش

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نسل شما هنر نکرده که به قول خودتون سر به زیر و مثلا عاقل بوده!!!!

نه فضای مجازی بوده نه شبکه های خارجی و فیلم و... نه مدارس اینطور بوده

تو یه مکان خانوادگی بودید که حالا اکثرا هن مذهبی اصن راه دیگه ای نداشتید هنر نکردید!!

تو این زمونه همون حجاب نصف و نیمه و نماز یکی درمیون هم خیلی باارزشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
حالا چرا انقد عصبی ای به خودت مسلط باش😐ما دهه شصت هفتادیا هم از نظر دهه چهل و پنجاییا پررو و زبون د ...

چرا باید عصبی باشم؟؟

بعد هم تفکرت با من فرق میکنه قرار نیست منو متهم کنی

ازادی هرجور دوست داری فکر و عمل کنی

ولی آزاد نیستی به من ایراد بگیری من مالمو سفت میچسبم همسایه ام رو دزد نمیکنم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.