2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر موقع زندگی یکی ار عزیران تو با همین خرافات به گند کشیدن و اعضای خانواده تو تا مرز دیوانگی بردن بع ...

اسی واس چی میخوای خب

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚

[QUOTE=390204655]اسی واس چی میخوای خب[/QUOTEیکی از اعضای خانواده مو طلسم کردن و برادر مجردم که پزشک هم هست میخواد با یه زن بیوه با سه تا بچه ازدواج کنه و بچه هاشم قبول کنه

[QUOTE=390204655]اسی واس چی میخوای خب[/QUOTEیکی از اعضای خانواده مو طلسم کردن و برادر مجردم که پزشک ...

بعد روغنو میخای بمالی به زنه؟ 

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
ااینو دقیق نمیدونم ولی همه باهاش بد میشن هیچ دوستی نخواهد داشت

شت شت خدایاا چه چیزا که آدم نمیشنوه

؟؟؟ اگه واس برادر خودت هم بود همین رو قبول میکردی

قطعا هرکسی آرزوی دامادی برادرشو داره ولی نه واقعا 

برادرت حیف میشه

شت شت خدایاا چه چیزا که آدم نمیشنوه

پیه گرگ به خودش مالیده توضیح: در قدیم، در میان مردم این باور وجود داشت که اگر پیه گرگ را به تن کسی بمالند، آن شخص مورد تنفر و بیزاری سایرین قرار خواهد گرفت، و طبق همین باور، اگر می خواستند کسی را از چشم دیگران بیندازند، به شکلی که خودش نفهمد، مقداری از پیه گرگ را بر تن او می مالیدند. کاربرد: وقتی رفتار و گفتار کسی، به گونه ای باشد که مورد تنفر و بیزاری اطرافیانش باشد، در مورد او می گویند: « انگار پیه گرگ ... »؛ یعنی رفتارش طوری است که دیگران را فراری می دهد، دیگران از معاشرت و هم نشینی با او بیزار هستند. معنای لغت: پیه: چربی که از بافتها و اندامهای جانورانی مانند گاو، گوسفند، بز و غیره گرفته می

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
قطعا هرکسی آرزوی دامادی برادرشو داره ولی نه واقعا برادرت حیف میشه

قطعا همین طوره ، و اینم نگفتم که اون خانم بعد طلاقش پدرش با مردی حین رابطه جنسی میگیره و پدرش میزنه اون آقا رو میکشه