2777
2789
عنوان

بیاین بگین ب مشاورم چی بگم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 50 پست
اره هرسری از دانشجو میگرم و واقعا بدرد نمیخورن،این اخری ی ماه باهاش داشتم ی فصل زیست خوندم فقط،اونم ...

اوهه این دیگه نوبرشون بوده 

خودت بنظرم بخونی از همه چیز بهتره 

فقط از گوشی دور باشی برنامه خوابت رو کنترل کنی و تمرکز روی درس باشه این کارو کنی مطمئن باش بهتر از ۱۰۰ تا مشاور میتونی بخونی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اوهه این دیگه نوبرشون بوده خودت بنظرم بخونی از همه چیز بهتره فقط از گوشی دور باشی برنامه خوابت رو کن ...

اره خودم میخوام بخونم چون دیگه نمیشه رو اینجور مشاورا حساب کرد،ای کاش میشد واقعا از گوشی دور شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودم میخوام بخونم چون دیگه نمیشه رو اینجور مشاورا حساب کرد،ای کاش میشد واقعا از گوشی دور شد

تجربه کردم این روزا تو و دقیق میفهمم الان چه استرسی داری از طرفی هم نمیتونی دور بشی ازش 

ولی حقیقتا اگه بتونی گوشی رو کنار بذاری شاید نصف راهو رفتی 

بعدیش خواب درست و سر موقع 

بعدی تمرکز و روی هیچ چیز حتی فکر نکن جز هدف و درست چون به هر چی فکر کنی مخصوصا قبل خواب خیلی تاثیر می‌ذاره توی روزت و تمرکزت رو خراب میکنه 

تجربی میخونی دیگه از الان شروع کن سفت و سخت بخون فقط خیلی مهمه که پیوستگی داشته باشی درسته خانومی و خب شرایط شما شاید از یه پسر سخت تر هم باشه ولی خب اگه بتونی با پیوستگی بخونی مطمئن باش چیزی که میخای رو میاری

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یه چیزی بگم در مورد گروهی درس خوندن در مورد رقابتی خواندن شاید برای همه صدق نکنه ها ولی تجربه من این بوده 

ببین وقتایی که حوصله درس نداشتم دنبال یکی می‌گشتم رقابتی بخونیم اوایل خوب بود ولی بعد خیلی به بی راهه می‌رفت 

اصلا با جنس مخالف نرو که اصلا از فضای کنکور کم کم دور میشی جفتتون و خیلی ضرر میزنه 

با هم جنس هم نرو و خودت تنها بشین بخون کسی که بخاد بخونه این چیزا براش بهونه هست چون همین وقت آدم رو خیلی میگیره و گاها به بی راهه می‌رفتیم و یه جورایی رقابتی تبدیل می‌شد به رفاقتی و..😂

تجربه کردم این روزا تو و دقیق میفهمم الان چه استرسی داری از طرفی هم نمیتونی دور بشی ازش ولی حقیقتا ا ...

خوابم اینا اوکیه مشکل همین گوشیس،اره تجربیم از اول تیر میخونم ولی خب خیلیی عقبمم،البته مشاورم منو عقبم انداخت

خوابم اینا اوکیه مشکل همین گوشیس،اره تجربیم از اول تیر میخونم ولی خب خیلیی عقبمم،البته مشاورم منو عق ...

عیب نداره اگه از الان شروع کنی و پیوسته بخونی مطمئن باش از خیلیا همین حالا جلوتری 

😂😂موافقم باهاتون،شما دانشجو هستین؟

با اجازه شما بله

البته من ریاضی خوندم ولی خب همین روزا رو با پوست و استخوان تجربه کردم و خب الان میفهمم خیلی کارا و چیزا که عقب افتادم بیشتر بهونه بوده و ترس ترس ترس 

بدون ترس و استرس برو جلو موفقی

خوشبحالتون واقعا🥲💚 موفق باشین🌹

چه خوش به حالی آبجی 

هر چی بری جلو تر واقعا سخت تر میشه زندگی باور کن ده سال دیگه ازت بپرسن سخت ترین مرحله زندگیت چی بوده اصلا کنکور حساب نمیکنی 

هر کس هر چقدر تلاش کنه به هدفش میرسه بیشتر کنکور بار روانی که مافیا درست کرده داره وگرنه چیزی نیست 

سعی کن به منبع خوب و درست از الان پیدا کنی و تا آخر سفت و محکم بخونی 

در حدی نیستم که بخام به کسی کمک کنی ولی اگه کاری داشتی و بتونم کمک کنم خوشحال میشم 

چه خوش به حالی آبجی هر چی بری جلو تر واقعا سخت تر میشه زندگی باور کن ده سال دیگه ازت بپرسن سخت ترین ...

درسته سختی داره،ولی حداقل مسیر و ایندتون مشخصه

من الان انگار تو برزخم ممکنه بشع ممکنه نشه

درسته سختی داره،ولی حداقل مسیر و ایندتون مشخصهمن الان انگار تو برزخم ممکنه بشع ممکنه نشه

مطمئن باش میشه اصلا خیال این چیزا رو نکن منم خیلی این فکرارو میکردم خیلیی زیاد

بعد که اومدم دانشگاه دیدم واقعا اون همه فکر ارزشش رو نداشت 

قشنگ معلومه که استرس زیادی داری در حالی که اگه بدونی چقدر راحته 

تنها چیزی که موفقت می‌کنه پیوستگی توی خوندنه فقط و فقط و فقط 

متاسفانه مافیای کنکور اونو یه غول کرده و همین طور دانشجو های که مشاور شدن 

پتانسیل رسیدن به هر موفقیتی داری به شرطی که عزمت رو جزم کنی 

بهترینارو میخام برات 

ممنونمم ازت❤️‍🩹🫂

هدفت چیه و منطقه چند هستید 

خواهش کاری نکردم