2777
2789
عنوان

عاشقی سن و سال میشناسه یا ن🥲💙

133 بازدید | 8 پست

من چند تا تاپیک زدم و برای دختر داییم کمک خواستم که ۱۶ سالشه و دیوانه وار عاشق یه پسر ۲۶ ساله شده 😑😂🤣

ولی الان به این فکر کردم که لابلا اون خنده ها و شوخی ها و مواخذه و نصیحت هایی که به دختر داییم بابت عاشق شدنش میکردم اصلا به این موضوع که عاشقی سن و سال میشناسه یا ن توجه نکردم....

به نظرتون واقعا سن و سال میشناسه؟

عاشق شدن یه دختر ۱۶ ساله یعنی بدبختی؟یعنی سیاهی؟یعنی تباهی؟...شاید کمی طرز فکرم اون لحظات تند و فلزی بود🙂

من خودم ۱۸ سالمه...تا الان اصلا حس نکردم کسی رو دوست داشته باشم😶...شاید چون از همون اول فقط استرس تو وجودم بود...نمونه تیزهوشان کنکور

هر چند از سد دو تا اولی گذشتم ...ولی سومی...پزشکی میخواستم و حالا در حد پیرا رسیدم(پیرا زحمت کش هستن و محترم🦋🫀امسال سال اول کنکورم بود)...منظورم اینه یعنی اینا باعث شدن حس و حالی نداشته باشم؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم باهاش کاری نداشتم چون اون در نهایت کاری که میخواد رو می‌کنه 

دختر دایی من چهارده سالگی ازدواج کرد الان خودش رو از عالم و آدم بالاتر میبینه

در حالی که من از اول رو درس تمرکز داشتم سال اول فرهنگیان قبول شدم ازدواج نکردم منم کار خودم رو بهتر می‌دونم 

یعنی در کل اهداف و زندگی متفاوتن اون اون مدل زندگی رو میخواد تو این یکی مدل

احتمالش زیاده گذرا باشه

البته اینم بگم خودم ۱۷ سالم بود با شوهرم دوست شدم ولی خب اونموقع عاشقش نبودم کم کم شکل گرفت

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

من برا اولین بار کلاس اول بودم عاشق یکی از بچه های فامیل شدم چون ارتباط تنگاتنگی باهاشون داشتم اون موقع نمی‌فهمیدم چرا خوشم میاد همش ببینمش بهش دست بزنم تا کلاس چهارم فهمیدم عاشقش شدم و اسمش عشقه به هرحال این هوس من تا پایان پایه هفتم ادامه داشت که ما مهاجرت کردیم و اونو به مرور فراموش کردم‌...

البته شنیدم عشق ۱ سال بعد ازدواج به وجود میاد بقیه همش هوس و وابستگیه 😁